Witam, u mojego taty zdiagnozowano guze Klatskina. Obawiamy sie, ze zostanie uznany za anieoperacyjny. Słyszałam/czytałam, ze jest jakiś ośrodek w Niemczech, który może się pochwalić sukcesami w leczeniu tej choroby. Czy może ktoś z Państwa słyszał coś na ten temat?
Skontaktowąłam sie z firmą Medica Bavaria, która posredniczy w kontaktowaniu pacjentów i szpitali w Niemczech (konkretnie zaproponowano nam klinikę w Monachium). Czy ktoś może słyszał o takiej firmie? Nie chciałabym aby ktos w tak trudnych chwilach robił nam złudne nadzieje, tak więc będę wdzięczna za każdą opinię w tym temacie.
Niestety, mogę doradzić tylko jedno: należy poszukać kogoś z dobrym niemieckim i sprawdzić w necie zarówno stronę tej kliniki jak i forum(fora) dotyczące tego rodzaju guza. Na stronie kliniki podstawowe informacje będą również po angielsku. Poważne kliniki przedstawiają z imienia, nazwiska i dokonań swoich specjalistów w danej dziedzinie. Dalej już sprawdzenie jest łatwe. Bo tak na pierwszy rzut oka to zrozumiałe że bawarska firma proponuje Monachium, a może w tym przypadku lepszy byłby Berlin?
Jeżeli traficie do uznanego specjalisty to oni mają to do siebie, że złudnych nadziei nie dają, podejmują leczenie tam gdzie widzą dużą szansę powodzenia. Powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum