Gwarantujesz ?
Ciekawe ale wierze i wiem że jest.
Mam wrażenie że chce mnie przytulić czy coś mi powiedzieć.
Nie radzę sobie ze sobą...
Myśl, że odeszła na zawsze jest przerażająca....
_________________ Kochana Żona [*] 2012-04-12 godz 9:30 Spoczywaj w Pokoju. Mimo wszystko, życie jest piękne....
przykro mi bardzo - czytałam Waszą historię... wiem, że to okrutne i niesprawiedliwe kiedy odchodzi bliska nam osoba. friend - bądź silny - dla swoich dzieci. /aga
_________________ czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija, nawet mnie to dotyczy.
...nadzieja ma skrzydła, przysiada w duszy i śpiewa pieśń bez słów, która nigdy nie ustaje, a jej najsłodsze dźwięki słychać nawet podczas wichury...
Mama 08.01.2012r [*]
Tato 13.08.2013r [*]
friend - trzeba czasu .. czasu... - nie wiem jak mogę dodać otuchy - kazdy przezywa utratę bliskich inaczej - ja np nie rozmawiam o tym z nikim - tak wygląda moja terapia. przezywam ją sam na sam z moją mamą. po śmierci mamy siedziałyśmy z moją córką w domu i od rana do nocy oglądałyśmy dr Hausa - nie wiem dlaczego /aga
_________________ czas przemija nierówno - raz rwie przed siebie, to znów niemiłosiernie się dłuży - ale mimo to przemija, nawet mnie to dotyczy.
Jak się modle za żonę i rozmawiam z nią to uczucie jakie opisywałem wcześniej słabnie....
[ Dodano: 2012-04-15, 06:55 ]
Mam kłopoty ze spaniem, jedzeniem, cięgle myślę o Niej gdzie jest, brakuje mi Jej bardzo.
Jedyna rzecz która mnie pociesza - już nie cierpi !
Kochanie - dbaj o nas !
Przychodź do mnie we śnie !
Kocham Cię !
_________________ Kochana Żona [*] 2012-04-12 godz 9:30 Spoczywaj w Pokoju. Mimo wszystko, życie jest piękne....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum