Kochani piszę do Was dzisiaj z wielką prośbą o pomoc dla córki mojej przyjaciółki.
Wanda dostała skierowanie do szpitala na diagnostykę pod kątem guza nadnercza. Problem mamy taki, że żaden szpital nie chce jej na diagnostykę przyjąć.
Jest uczulona na kontrast i jest po kilku operacjach które zrujnowały jej zdrowie i badania powinna mieć robione w warunkach szpitalnych.
Czy ktoś z Was mógłby nam pomóc dotrzeć do jakiejś placówki która nam taką diagnostykę mogła zapewnić?
z góry dziękuję za wszelką pomoc i sugestie
pozdrawiam
Kasica
[ Dodano: 2013-08-20, 12:09 ]
zapomnialam dodać, ze chodzi o Warszawę
_________________ "Żyjemy dłużej, ale mniej dokładnie i krótszymi zdaniami.
Jestem jaka jestem. Niepojęty przypadek, jak każdy przypadek."
Najlepszym ośrodkiem w Warszawie do diagnozy guza nadnercza jest Szpital Bielański oddział endokrynologiczny.
Proponuję dotrzec do profesor Załuskiej, która jest najlepszym specjalistą w tej branży.
Przyjmowała (1-2lata temu) w tym szpitalu oraz w przychodni przyszpitalnej.
Przyjmowała też prywatnie, też na Bielanach.
Wspaniały lekarz i człowiek (polecam)
Natomiast jeżeli sprawa oprze się o coś poważnego (wiele guzów nadnercza ma charakter łagodny) to proponuję szukac onkologów w Gliwicach w Instytucie Onkologicznym na endokrynologii. Niestety Warszawa nie ma takiego doświadczenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum