Witam,
Byłam kilka dni temu na corocznym przeglądzie znamion u Pani dermatolog, oglądała to znamię pod szkiełkiem, usłyszałam, że znamię jest aktywne, nie mam czekać i wyciąć to znamię. Dostałam skierowanie (Operacja skóry radykalne wycięcie zmiany do 1,5 cm ze wskazań medycznych, przednia powierzchnia uda lewego - znamię atypowe).
Trochę się zmartwiłam, bo znamię to mam od urodzenia, zawsze słyszałam od dermatologów, że nie ma konieczności go usuwania, aż do teraz. Czy wizualnie wygląda źle?
Proszę o pomoc, gdzie mam się udać (chirurga czy chirurga onkologa)?
Czy może mi ktoś polecić dobrego chirurga z Trójmiasta? Mieszkam tu od niedawna.
mmk57,
Szczerze polecam dr Macieja Świerblewskiego, chirurg onkolog, przyjmuje we wtorki w gdańskim CO oraz w Swissmedzie( chyba poniedziałki, ul. Jaśkowa Dolina). Do CO potrzebujesz skierowania np. od lek. rodzinnego, do Swissmedu oczywiście nie.
Pozdrawiam.
Ja znam jedyne miejsce ale Warszawie dr Klaudiusz Czerniawski specjalizuje sie min w leczeniu nowotworow skory.
Jest profesjinalista z bardzo ludzkim podejsciem do pacjenta, polecam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum