W załączeniu chciałbym jeszcze Wam pokazać wyniki z badań taty. Nie miałem wcześniej możliwości. Może one pozwolą dokładniej rozeznać temat i wspomóc wybór ośrodka na operowanie płuca.
ps. jestem bardzo wdzięczny za każdą informację.
Postaram się zawrzeć informacje zgodnie z chronologią.
Rozpoczęło się od tego że tata złapał przeziębienie, następnie zapalenie oskrzeli. Dostał antybiotyk.
Kilka tygodni później gdy sytuacja się powtórzyła lekarz rodzinny juz się zaniepokoił i zlecił badania krwi. Tu wyszła bardzo słabo morfologia i tata trafił do szpitala gdzie zaraz po określeniu grupy podano mu krew.
Badania jakie zrobiliśmy w szpitalu to między innymi rtg płuc, tk klatki, tk brzucha, kolonoskopia. Około tygodnia po wypisie w innym ośrodku udało zrobić się bronchoskopię. Wyniki poszczególnych badań zamieszczam poniżej. Dodam że operacja jelita jest już zaplanowana w ośrodku w Lublinie na początek czerwca. W kwestii operacji płuca, proszę o opinie na temat ośrodków w tej części Polski. Każda opinia jest dla nas bardzo cenna.
pps. ponieważ jest jakiś problem z powiększaniem miniaturek zdjęć, dodałem linki bezpośrednie.