Czuć się atrakcyjnie... Jak wiemy kobiety przywiązują ogromną wagę do wyglądu, lubią czuć się atrakcyjnie. Chciałabym się dowiedzieć jakie są wasze sposoby by tej atrakcyjności nie stracić w trakcie choroby.
Moja przyjaciółka zachorowała, traci włosy pomimo tego że ma już piękną perukę i wygląda ślicznie, boi się dalszych skutków chemioterapii.
[ Dodano: 2015-08-23, 21:03 ]
Jeszcze jedno pytanie Przyjaciółka ma słabe wyniki krwi . Co mogłaby brać lub pić żeby wyniki sie poprawiły?
Najważniejsze są dla mnie bliskie mi osoby więc nie zwracam aż takiej szczególnej uwagi na to by robić się na bóstwo gry gdzieś wychodzę. Zresztą każda kobieta jest piękna na swój sposób
Powinna ogolić głowę... ratowanie resztek włosów, które wyglądają dość smętnie nie ma sensu, a kobiety mają piękne, kształtne czaszki. No i bez włosów też są atrakcyjne. To, że mężczyźni patrzą na Was przez pryzmat pięknych włosów, to chyba tylko Wasz pogląd, który raczej nie ma odzwierciedlenia w męskim sposobie patrzenia na kobiety :-). Słabe wyniki krwi? Do lekarza po leki i dieta złożona z dobrego mięsa...
_________________ Każdy ma swoje walety i zady
THINK BEFORE YOU SAY SOMETHING STUPID
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum