Witam, jestem na forum pierwsz raz i jeszcze nie do końca wiem co i jak napisać. Potrzebuję pomocy. U mojej teściowej zdiagnozowano czerniaka i nie wiemy jak dalej postępować,m gdzie szukać pomocy. Najłatwiej i bez przekręcanie, będzie jeśli pokaże wyniki które na tą chwilę mam. Jedne z pierwszych badań gdy znaleziono "coś" w nosie i gardle( lipiec), następne z zmianami na szyji (sierpień). Obecnie teściowej zostały te zmiany usunięte, ze szpitala wszła w niedziele (16 paździer) , była dziś na kontroli , ma niedowład w ręce, dziś już w nodzę i po rezonansie padły słowa zmiana w głowie. Ale tu nie mam dokładnych informacji w każdym razie padła decyzja o kolejnej operacji która ma odbyć sie w piątek. Nie wiem czy są to przeżuty, nie wiem gdzie szukać pomocy i nie wiem ile mamy czasu bo strasznie szybko to wszystko sie dzieje a lekarze nie mówią nic konkretnego. Pomóżcie
ptick,
Tak jak pyta Misia1982 - gdzie się leczycie?
Podaj, proszę, wynik rezonansu.
Czego ma dotyczyć kolejna operacja?
Na razie nie ma jednoznacznego rozpoznania z jakim nowotworem walczycie więc nie można ustalać ścieżki leczenia.
W przypadkach trudnych, wątpliwych i dotyczących mięsaków bądź czerniaków kierujemy zawsze do Warszawy do http://www.sarcoma.pl/coi-kntmkic/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum