Dzisiaj rano oglądałem Twoje okolice gdzie macie zlot, co prawda na mapach Google Street View. Ale jestem pod ogromnym wrażeniem okolicy, byłem kilka razy przejazdem zazwyczaj nocą, teraz jestem pewien ze chce tam być BARDZO !!!!!!
Pozdrawiam wszystkich uczestników !!!!
Powiem jeszcze nie skromnie, ze Wam zazdroszczę !!!
I stało się ! kolejny rozdział w moim życiorysie ! po sześciu miesiącach zwolnień zostałem wezwany dzisiaj na komisję w ZUSie w celu ustalenia zasiłku ? lub ? i co ...? Pan doktor orzecznik zaproponował mi rentę na dwa lata !! zrobiłem takie gały !!!
Od dzisiaj jestem legalnym rencistą !!
Może powinienem się zacząć starać o jakieś sanatorium ??
[ Dodano: 2016-07-05, 14:52 ]
Mija również drugi tydzień po wlewie, i jak dotąd mam wszystkie włosy, może to się jeszcze zmieni ? 13 lipca startuję do drugiej rundy, mam nadzieję że przebrnę jak pierwszą.
Poznałam kilka osób, które są już kilka lat po leczeniu tego nowotworu i są nadal na rencie. Mnie moja Pani Doktor też namówiła, żebym złożyła dokumenty po skończeniu 18 lat. Była pewna, że wniosek będzie rozpatrzony pozytywnie. Byłam na kilku komisjach i po każdej była odmowa. Na ostatniej komisji miałam lekarza psychiatrę ;]
Trzymam kciuki, żeby leczenie przyniosło oczekiwane skutki. Musi tak być i już:)!
Jeśli chodzi o włosy- moje też trzymały się dość długo. Przerzedzały się w miejscach na głowie, przez które szły promienie przy radioterapii. Dopiero po kilku wlewach zaczęły lecieć ich bardzo duże ilości. Nie ma się co martwić-odrosną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum