Boże jak mi przykro, ze tak się musisz męczyć
tak bym Ci chciała pomóc...
mam nadzieje, że to co teraz przechodzisz szybko minie a pokona tę okropną chorobę!!!
Trzymaj się mocno, dasz radę!
mamanel dziękuję za informacje. Moja mama jest tak bardzo wierząca że poszła na tą radio i była na chemii,bo lekarz kazał, ale cały czas podkreśla że to i tak nic nie pomaga,że jeżeli będzie miała żyć to będzie żyła a jeżeli nie to żadna radio ani chemia jej nie pomoże, że wszystko w rękach Boga. Na dzień dzisiejszy jest dobrej myśli i wierzy w to że jednak uda jej sie wyzdrowieć.
Życzę Ci dużo zdrowia i trzymam kciuki oby ten rozdział Twojego życia został już na zawsze zamknięty i żebyś nigdy więcej nie musiała do niego wracać (chodzi mi oczywiście o tą wstrętną chorobe) Tego samego życzę mojej mamie i trzymam kciuki za Was obydwie.
Pozdrawiam
Marzena
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Kurcze nie mam pojęcia,moim zdaniem wyniki niewiele odbiegają od normy więc chyba nie jest źle. Może to ciśnienie jest bardzo niskie skoro po mocnej kawie jest w normie to podejrzewam że przed kawą jest o wiele niższe. Moja mama po wstaniu z łóżka ma od 90/60 do 110/70 i też mówi że nie może się obudzic rano i ciężko jej wstać a lekarze mówią że ma sobie podnosić ciśnienie kawą
Daj znac po wizycie u internisty, moze on coś wyczyta z tych wyników.
_________________ Są chwile, by działać i takie, kiedy należy pogodzić się z tym, co przynosi los. /Coelho Paulo/
Ja wierzę że wyniki wyjdą dobre i okaże się że to tylko zmęczenie i nie wyspanie,a do tego dochodzi jeszcze podświadome myślenie ze moze być coś nie tak które potęguje to zmęczenie. Tak więc wypoczywaj jak najwięcej i nie myśl więcej że moze być coś nie tak, bo tak nie będzie, jesteś już zupełnie zdrowa i tak pozostanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum