Trzy lata wspólnych zmagań, trzy lata pełne różnych historii ludzkich.. tu uwiecznionych - na tym Forum.
Wiele smutku, ale i wiele radości i mniejszych czy większych zwycięstw.
Wiele solidarności ludzkiej, wsparcia i nawiązanych relacji a nawet przyjaźni.
Wiele wiedzy i wskazówek, które mogą realnie pomóc innym, którzy tu dopiero trafią...
Dziękuję Wszystkim za Wasz wkład w życie tego Forum. Jest naszym wspólnym dziełem.
Ja również dziękuję wszystkim Moderatorom, Administratorom (a w szczególności Magdzie ) za te 3 lata (w moim przypadku bity rok) pomocy: wsparcia merytorycznego, pomocy technicznej i dziękuję za takie ludzkie, wirtualne klepnięcie w plecy: będzie dobrze. Chciałabym, żeby dla tych wszystkich działających wolontariuszy pośród tak wielu zwykłych użytkowników wreszcie zaświeciło słońce, żeby Ci, którzy nie do końca zrozumieli dlaczego są tutaj, odzyskali spokój i w swoim działaniu zdołali pogodzić się z tym wszystkim, co ich spotyka. Niech wszyscy chorzy znajdują tutaj zrozumienie i wsparcie co najmniej przez kolejne 3 lata, bez wyjątku, będąc zarazem świadkami pięknego rozwoju tego forum.
Pozdrowienia!
_________________ Practise random kindness and senseless acts of beauty.
Dobro jest w każdym z nas.
I ja dziekuje slicznie wszystkim tutaj za pomoc,za podana dlon.za wytlumaczenie moich bzdurnych pytan nie raz nie dwa,za to poprostu,ze jestescie i zawsze mozna na Was liczyc i oby Was tu nigdy nie zabraklo bo dla wielu z nas jestescie jak tlen bez ktorego nie mozna zyc
Dziękuję całemu Forum za wsparcie i okazaną pomoc
Madzia i cały zespół jesteście Wspaniali
oraz za wesołą pogaduchę która zawsze poprawia humorek
Wogle za to że jesteście
I ja również dziękuję za to ze jesteście ze mogę tu o wszystko zapytać i otrzymać rzetelną odpowiedź, za to że mogę tu w każdej chwili zajrzeć jak mi źle i się uzewnętrznić oraz za wspaniałe osoby które można poznać.
_________________ [*] śpij spokojnie kochana moja (27.09.2015)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum