Rak Trzustki - który szpital i lekarza wybrać - pomocy Łódź
witajcie, w związku z pojawieniem się guza trzustki u mojej mamy (TK i USG) poszukuję obecnie specjalisty chirurga onkologa, który przeprowadzi operację.
po wstępnym rekonesansie widzę, że wiele dróg zaczyna prowadzić do regionalnego centrum onkologicznego na paderewskiego w łodzi.
1. chirurg onkolog - prof. Arkadiusz Jeziorski
kolejne artykuły dot. operacji trzustki zaprowadziły mnie do chirurga transplantologa ze szpitala barlickiego
2. prof. Janusza Stzelczyka
3. sporo osób poleca prof. Adama Dzikiego - ale wydaje mi się, że nie jest on onkologiem i specjalizuje się w proktologii.
nie wiem jak jest w Łodzi.... wiem że prof. Lampe jest fachowcem w tej dziedzinie - sam mnie konsultował a moja Mama miała operację (raka piersi) w tej klinice i zajęli się nią profesjonaliści...
_________________ Póki oddycham - nie tracę nadziei !!!
Zastanawiam się nad WAM na pl. Hallera - oddział prof. Adama Dzikiego lub Arkadiusz Jeziorski - regionalne centrum onkologiczne - szpital kopernika.
Dziś jestem po rozmowy z tym pierwszym a jutro z drugim.
Rozważam także konsultacje z prof. Lampe, ale jednak jest to trudna operacja - mogą być powikłania, dodatkowe operacje i chciałabym mieć wybranego lekarza w łodzi, aby móc reagować w każdej chwili.
Może ktoś z doświadczeniem w Łodzi - poratuje poradą.
Będę wdzięczna. pozdrawiam gorąco.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum