Zdjęcie było robione na ostrym dyżurze w szpitalu kiedy mama zwijała się z bólu.Lekarz stwierdził złamanie kości łonowej dolnej gałęzi i skierował do onkologa.Zanim pójdzie do onkologa chciałam zaczerpnąć Waszej opinii na temat tego zdjęcia.Boje się że to rak kości mama leczy się onkologicznie na raka szyjki macicy dwa lata temu miała usunięta macicę z przydatkami.
Kiwinka 1984,
Skoro lekarz z SORu opisał zdjęcie ( złamanie kości) to my już tutaj nic więcej nie dodamy. Szukanie diagnozy poprzez internet to nie jest właściwa droga - zdecydowanie sprawą powinien zająć się onkolog prowadzący Mamę.
Może załóż wątek w dziale nowotworów ginekologicznych i opisz chorobę Mamy, zamieść wyniki, podaj trochę informacji na temat zaawansowania raka dwa lata temu - leczenie obejmowalo tylko operację czy było jakies leczenie uzupełniające?
Ma Pani rację dopiero co założyłam profil.Jestem nowa i trochę zagubiona.Zaloze nowy wątek na forum raka szyjki macicy.Mama miała operację radykalna z uzupełnieniem radioterapii 35 naświetlań i 3 brachytoterapie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum