Witam serdecznie, trafiłam na to forum ze względu na to, że moja mama przed świętami przeszła operacje wycięcia wyrostka, z podejrzeniem guza kątnicy, lekarz pobrał wycinki do badań histopatologicznych. Dzisiaj zadzwonił do mamy i powiedział, że badania wyszły źle. To co mnie najbardziej nurtuje to to czy skoro wyszły źle to czy mama ma raka czy to jest tylko guz do usunięcia? przepraszam, że tak się wbijam tak nie proszona, ale bardzo mnie to męczy, a widzę, że tutaj są na prawdę elokwentni ludzie.
mam nadzieję na szybką odpowiedź.
pozdrawiam.
Kotku, jak możesz wklej tutaj, albo przepisz wszelkie badania jakie Mama miała robione pod kątem tej choroby - wyniki krwi, RTG, tomografię komputerową, USG. Słowem wszystko co się da. Bez tych wyników nikt nie będzie mógł Ci odpowiedzieć na nurtujące Ciebie pytania.
Guz oznaczać może zarówno zmianę łagodną, jak i raka, jednakże określenie "źle" nie brzmi optymistycznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum