Co masz na myśli prosząc o interpretację? Co chcesz wiedzieć? Zbiór nr 119 zawiera tylko wyniki morfologii - parametry pozwalające na podanie chemii, pozostałe dwa zbiory u mnie ładują się tylko w 1/3 i poza historią choroby nic więcej nie widać
to sa ostatnie wyniki mojej mamy .. teraz nie zakwalifikowala sie na chemie poniewaz wyniki byly nie takie jak trzeba .Myslalam ze zjajde tu kogos kto sie zna na tym i co moja mama ewentualnie moze jeszcze zrobic,,,jest teraz leczona metoda paliatywna
Biale krwinki sa rzeczywiscie sporo ponizej normy, chociaz nie az tak tragicznie. Na pewno nie sa tak bardzo obnizone, by byc absolutnym przeciwskazaniem do podania chemii. Nie wiemy, jaka jest tendencja wynikow, nie wiemy, jakie sa wyniki badan obrazowych, nie wiemy, ktory to kurs chemii, nie wiemy, jaki jest ogolny stan pacjentki. To wszystko sa czynniki, ktore wplywaja na taka, a nie inna decyzje lekarzy. Co to znaczy "nie zakwalifikowala sie" - nie podadza jej juz chemii nigdy, czy chemia zostala na razie odsunieta w czasie? Lekarz nie udzielil zadnych wyjasnien?
Myslalam ze zjajde tu kogos kto sie zna na tym i co moja mama ewentualnie moze jeszcze zrobic
Potrzebnych jest więcej informacji.
alka28+ napisał/a:
Biale krwinki sa rzeczywiscie sporo ponizej normy, chociaz nie az tak tragicznie
Białe krwinki są w normie. Czerwone krwinki są poniżej normy.
Ale tak jak pisze
gaba napisał/a:
wyniki morfologii - parametry pozwalające na podanie chemii
.
Ale tak jak pisze
alka28+ napisał/a:
Nie wiemy, jaka jest tendencja wynikow, nie wiemy, jakie sa wyniki badan obrazowych, nie wiemy, ktory to kurs chemii, nie wiemy, jaki jest ogolny stan pacjentki. To wszystko sa czynniki, ktore wplywaja na taka, a nie inna decyzje lekarzy.
_________________ Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Choroba moim nauczycielem, nie panem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum