1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Łódź -Regionalny Ośrodek Onkologiczny |
Aga.fo
Odpowiedzi: 13
Wyświetleń: 8485
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-07-09, 21:31 Temat: Łódź -Regionalny Ośrodek Onkologiczny |
martita44 napisał/a: | Aga.fo napisał/a: | W Kopernika pracuje dr.Jabłkowski też ponoć bardzo dobry chirurg onkolog . |
Właśnie do tego Profesora wybieram się w środę w sprawie mojej mamy. | Oby potwierdziły się opinie co do doktora życzę Wam tego .pozdrawiam |
Aga.fo
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-07-09, 21:00 Temat: Łódź -Regionalny Ośrodek Onkologiczny |
martita44 napisał/a: | Też szukam dobrego lekarza onkologa z Łodzi.Również chciałabym, żeby mama była leczona w Koperniku.Czy wiecie coś, jak długo czeka się, żeby można było położyć się na oddział.Proszę o info.
Aga.fo!
Poczytaj opinie o tym lekarzu na internecie. | Witaj Jeżeli chodzi o dr.Bekana to opinie są super zresztą poleciła mi go moja dobra koleżanka którą też operował .Osobiście byłam u niego 2 razy i moje odczucia są pozytywne .Bardzo spokojny i wszystko tłumaczy i podtrzymuje na duchu ale też nie obwija w bawełnę . Po wizycie u niego spokojnie czekałam na wyniki biopsji .Wyszłam z od niego z dużą wiedzą co dalej .W Kopernika pracuje dr.Jabłkowski też ponoć bardzo dobry chirurg onkolog . |
Aga.fo
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-07-09, 17:12 Temat: Łódź -Regionalny Ośrodek Onkologiczny |
Czy nikt nie leczy się w łodzi na onkologii w szpitalu Kopernika?
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-07-09, 20:00 ]
Pytałaś o konkretnego lekarza z Łodzi - najwyraźniej nikt nie miał z nim do czynienia.
|
Aga.fo
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2012-07-06, 07:45 Temat: Łódź -Regionalny Ośrodek Onkologiczny |
A ja mam pytanie .Czy znacie onkologa dr.Berkana? We wrześniu lub październiku zdecydowałam się na operacje .Czytając was okazuje się że nie łatwo będzie się dostać do Kopernka:( |
|
|