Autor |
Wiadomość |
Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Agnieszka89
Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-14, 19:36 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
To i ja podziękuję...
Kurczę, nicków nie spamiętałam ale rozmowa z przyszłym Panem Doktorem bardzo mnie zainteresowała. Masz dar mówienia i tłumaczenia.
Dziękuję Pani, dzięki której odważyliśmy się podejść do grilla i Grill-Manowi. Wybaczcie, dzikusy jesteśmy trochę.
Dziękujemy Gaździe i Jego Żonie za gościnę <obiad był przepyszny, lepszego schabowczaka w życiu nie jadłam!>.
Organizatorom zlotu.
Madzi70 za to, że czuwała nad Gabrysią moją kochaną.
Gabrysi za rozmowy, za to, że w końcu mogłam Cię wyściskać. Za to, że jesteś!
Dziękuję... Po prostu dziękuję. Swoich uczuć nie umiem przelać na słowa. Wybaczcie.
|
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-10, 20:24 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Gazdo, bardzo Ci dziękuję! Dzię-ku-je-MY! |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-10, 18:20 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
U nas wszystko się zgadza ale mój Mąż upierdliwie dopytuje, czy On też jest uwzględniony w pokoju ze mną i Gabi.
Gazdo, pomożesz i dasz mu pisemną deklarację, że może być tam z nami, bo już mi tak namącił, że sama mam wątpliwości... |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-09-07, 18:49 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Jesteśmy umówieni z Karinką.
Zjawimy się w sobotę koło południa, wracamy w niedzielę późnym popołudniem.
O zakwaterowaniu już wyżej wspominałam <Gabi, Karinka, Mąż i ja, inne kombinacje też mogą być, to nie jest ważne >.
Do zobaczenia! |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-31, 21:46 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Karina Święch, żadni państwo! Agnieszka i Wojtek.
W niedzielę musimy wracać niestety, bo praca wzywa.
Gazda, my jesteśmy nadal chętni. Dla nas luksusy zbędne są. Mieszkamy w apartamentowcu 23 metry kwadratowe i wymagający nie jesteśmy. Ja bym tylko chciała być z Gabinką <tylko, czy Ona chce...>.
Karinkę też zapraszamy oczywiście! |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-30, 15:35 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Oj, nic mi nie doszło niestety ale bardzo się cieszymy, że z nami pojedziesz. W kupie raźniej! |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-29, 21:46 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Karina Święch napisał/a: | Jedzie ktoś może w piątek po południu z Krakowa lub okolic ? Chętnie bym się z kimś zabrała. |
My jedziemy w sobotę z Krakowa, wcześniej niestety nie damy rady. Jak coś mamy miejsca dwa w wyżej wymienionym terminie.
PS Dziękuję za uwzględnienie Małżoneczka. |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-08-26, 20:02 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
Mam pytanko... Udało by się jakoś wcisnąć mojego Męża? Przyjedziemy w sobotę i mam na myśli nocleg z soboty na niedzielę.
Pozdrawiam |
Agnieszka89
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2015-07-07, 22:31 Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja... |
gabi30,
Będę, będę! Doczekać się nie mogę! Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie... |
|