1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
AgnieszkaM
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 35356
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-01-18, 14:59 Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
katarzynaz moje najszczerze wyrazy wspolczucia. |
AgnieszkaM
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-01-13, 13:40 Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
katarzynaz tak mi przykro. |
AgnieszkaM
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2010-01-07, 16:13 Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
katarzynaz co u Ciebie? Jak Tata? |
AgnieszkaM
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2009-12-10, 15:36 Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
Pixi leczenie, ratowanie zycia czy chocby tylko poprawienie jego jakosci, wydluzenie nawet o jeden dzien warte jest kazdych pieniedzy dla mnie to nie podlega dyskusji. Dlatego w takiej sytuacji pewnie sprzedalabym co tylko by sie dalo, zapozyczyla gdzie tylko mogla by kupic ten lek. Niestety na dluga kuracje by mnie nie bylo stac. Sa to pieniadze jakich przecietna rodzina nie ma i nie jest w stanie szybko zgromadzic.
Myslalam, ze koszt leku jest ponizej < 1000 zl/m-c. Katarzyna mam nadzieje, ze uda Ci sie spotkac z urzednikiem z bardziej miekkim sercem. Chociaz tak naprawde nie ma co obwiniac urzednikow, oni tylko wykonuja swoje obowiazki jakie naklada na nich prawo - ale moze nie wchodzmy w dyskusje polityczne. |
AgnieszkaM
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2009-12-09, 15:37 Temat: Rak nerki z przerzutami - chemioterapia niestandardowa |
Z ciekawosci zapytam ile kosztuje taka chemia? Rozumiem, ze NFZ odmowil finansowania leku a nie leczenia jako takiego? |
|
|