1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
Angelles
Odpowiedzi: 294
Wyświetleń: 166441
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2017-03-22, 12:19 Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
Tak bardzo Ci kibicowałam Rafale. Czasami nawet podczas codziennych czynności wędrowałam myślami i modlitwą do Ciebie choć nigdy Cię nie poznałam...Takie informacje po prostu powalają. Spoczywaj w pokoju i czuwaj nad Nami. Wyrazy współczucia dla najbliższych. |
Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
Angelles
Odpowiedzi: 294
Wyświetleń: 166441
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2016-05-30, 16:47 Temat: Podejrzenie czerniaka, negatywny wynik histopatologiczny |
Witaj ccc11 moja mama czekała na wynik mutacji Braf około 2 miesięcy. Nie wiem czy jest to norma. Wydaje mi się że u Ciebie być może ta weryfikacja odbędzie się szybciej ponieważ moja mama miała operację usunięcia węzłów chłonnych, która była dosyć obciążająca i musieli poczekać z lekami aż trochę dojdzie do siebie...Okazało się, że ma mutację i pomimo początkowego podłamania (kolejne węzły zostały zajęte po operacji) czuje się dobrze. Wiem że na początku przeżyłeś pewnie szok gdy dowiedziałeś się o diagnozie (ja nie mogłam dojść do siebie gdy dowiedziałam się o mamie) ale powiem Ci jedno trzeba się ogarnąć jak najszybciej i nie czytać za dużo w Internecie mimo wszystko:) ponieważ badania nad czerniakiem rozwijają się mega szybko a sporo informacji o czerniaku jest jeszcze ,,starej daty". Każdego roku pojawiają się nowe leki o wiele lepiej działające na człowieka niż zwykła chemia (a co najważniejsze leki o wiele skuteczniejsze!). |
|
|