1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
madziorek
Odpowiedzi: 145
Wyświetleń: 55147
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-11-18, 12:48 Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
jak już wcześniej pisałam sama sobie zasłużyłam na taki los
CZYM Asiu można zasłużyć sobie na taki los??
Aśka napisz tą książkę dla siebie, dla innych matek i dla cierpiących dzieci..
I pokaż mężowi kto tu jest debilem, bo my tu z forum już wiemy, że nie Ty...
Dochodzi jeszcze Twój ból po stracie Taty... On nie odwróci wzroku, On Cię będzie chronił z góry.. swoją córeczkę...
Nie dziwie się, że potrafisz "wyłączyć" się - bo ile może znieść jedna nieszczęśliwa kobieta??
ściskam Cię mocno, nie poddawaj się |
edi
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-11-18, 12:32 Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
Joasiu napiszę to co już zapewne kilka osób Ci napisało-czas leczy rany-uwierz mi. Od smierci Twojego taty mineło w sumie niewiele czasu. Jedni potrzebują go wiecej inni mniej.
Podam Ci taki przykład. 7 lat temu był u mnie w rodzinie straszny w sumie czas. 29 maja zmarł mój dziadek,29 października zmarł mój tato,29 grudnia siostra taty wyskoczyła przez okno a potem 29 marca taty brat się powiesił. Wszyscy odeszli 29...tylko w odstepie kilku m-cy. Wszyscy byli mi bardzo bliscy-zwłaszcza tato i dziadek. Szok. Troche czasu trwało zanim odzyskałam równowage psychiczną i chęć do życia ale stanęłam na nogi. Dla mnie dobrym lekarstwem były moje dzieci którym poświęcałam dużo czasu i praca którą uwielbiałam...
Zobaczysz,Ty też odzyskasz spokój i tato w końcu Ci się przyśni. Może zbyt obsesyjnie o tym myślisz... |
madziorek
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2009-11-17, 23:05 Temat: Jak żyć dalej gdy ukochany zasnął na wieki |
Asiu nie możesz tak żyć
Tzn. możesz ale godząc się na życiową gehennę zrobisz ogromną krzywdę swojemu dziecku, i sobie. Niestety życie mamy jedno i nie warto poświęcać go psychopatom. Wiem co piszę ja wyszłam z domu z dwójką malutkich dzieci - młodsza córcia miała 2 latka. Zostałam sama bez rodziny,na małej pensyjce i alimentach w obcym mieście. Było biednie ale spokojnie i godnie. Teraz mam pełną wspaniałą rodzinę.
Proszę podaj mi a właściwie sobie jedną sensowną odpowiedź.. dlaczego z nim jesteś??
Pozdrawiam M |
|
|