1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
o.jedlina
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-08-21, 15:04 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Jeżeli to coś, co się stało może wynikać ze zwiększenia morfiny doustnie, to bym się nie zastanawiał, tylko przylepił drugi plaster przeciwbólowy (zacznie działać rano). No chyba, że jest opcja, żeby jeszcze dzisiaj przeszedł internista i zadysponował co robić. |
o.jedlina
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-08-17, 20:23 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Odszedł otoczony miłością. Nie sądzę, żeby bolało. A nawet jeżeli (w co wątpię), to błoga świadomość, że są z nim bliscy lepiej zwalczała ból, niż dowolne lekarstwa.
Byłaś cholernie dzielna, cholernie dobrze dawałaś sobie radę. I teraz On gada sobie już bezpośrednio, żebyś sobie w tych ciężkich chwilach poradziła. |
owcaMarta
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2010-11-24, 21:56 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83, Trzymaj się najdzielniej i najsilniej jak potrafisz...
Mówi się,że wiara czyni cuda! Obyśmy się na niej nie zawiedli!!!!
W myślach i w sercu wciąż mam Was wszystkich przy sobie...
Tyle tu wszędzie smutku żalu ale i otuchy i wparcia....
Przytulam CIę silno!!!!!!!!!............ |
|
|