1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 9
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Basia2000

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-17, 22:42   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Dotarłam szczęśliwie do domu po 15 godzinach podróży z przerwą na spacer po królewskim Krakowie. Kochani dziękuję Wam wszystkim razem i każdemu z osobna za wspaniałe, niezapomniane chwile w przepięknym otoczeniu gór, które kochałam, kocham i kochać będę. Pensjonat "Zosia" z jego gospodyną i gospodarzem to raj na ziemi. Szczególne podziękowania składam Tobie Robercie, za bezpieczną i wygodną podróż, za opiekę, którą mnie otoczyłeś, to było dla mnie coś nowego i bardzo miłego, już zapomniałam jak to jest być przez kogoś zaopiekowaną, bo to ja od dłuższego czasu jestem opiekunką.

DZIĘKUJĘ i do zobaczenia |buziaki|
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-10, 12:26   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
JustynaS1975 napisał/a:
Zapytuję się: Czy musicie tak denerwować tych co pracują ? :<:
Bawcie się dobrze. Potem zdać relację proszę :lol:
Tym razem nie mogę się z Wami zlecieć |nerwus|

Już pędzimy z relacją na żywo! Chcielibyście, będziecie tyle wiedzieli ile my wiedzieliśmy kiedy pracowaliśmy, a Wy hulaliście, a jak jesteście tacy bardzo ciekawscy to już uchylam rąbka tajemnicy: w Krynicy jest szczyt ekonomiczny! :lol: :lol:

[ Dodano: 2015-09-10, 13:52 ]
Gabi przyjechała, jest zmęczona i ma w dupie pisanie na Forum :) Kazała mi napisać w jej imieniu, że pozdrawia wszystkich :) [/quote]

Na miejscu Gabi też miałabym w dupie pisanie na forum. My każemy Tobie Madziu powiedzieć Gabi, że też ją pozdrawiamy ,bardzo czekamy na Was obie i całą resztę ferajny. :)
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-09, 18:10   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Za godzinę wyruszam w 12-to godzinną podróż, aby Was poznać osobiście moi kochani przyjaciele. Cieszę się jak nie wiem co :) .
Do miłego zobaczenia
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-07, 13:13   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ja , Obertas i Eweluta będziemy w czwartek w godzinach popołudniowych, moja koleżanka z Radomia dojedzie do nas również w czwartek. Poproszę o wspólny pokój z moją koleżanką . Danusia (koleżanka) będzie do niedzieli, ja , Obertas i Eweluta zostajemy dłużej, chyba, że Ewelutę ktoś będzie mógł zabrać wcześniej to wyjedzie.
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-31, 00:28   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ło matko, nogami przebieram i już doczekać się nie mogę, oraz opatrzność proszę co by mi nic na drodze nieprzewidzianego w ostatniej chwili nie stanęło. Jak nie stanie, a wierzę głęboko, że tak będzie będę w czwartek w nocy, koleżanka z Radomia będzie deczko wcześniej jeszcze dam znać . Jeśli nie będzie możliwości zakwaterowania w "Zosi" to poproszę o pokój w agroturystyce, jaśnie pani ze mnie żadna to tego ful wypasu raczej nie chcę :) .

Całuski dla wszystkich |happy|
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-11, 09:19   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
pozycja 15 Basia2000 z przyjaciółką lekarką, która przyjedzie z Radomia od czwartku do niedzieli (przyjaciółka), natomiast ja i Robert ( Obertas ), który zgarnie mnie do swojego auta na tę daleką podróż :) , planujemy zostać ze trzy dni po zlocie ( Gazdo, czy będzie to możliwe? ).
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-01, 22:31   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
DumSpiro-Spero napisał/a:
I mamę DSS, forumową Basię .
Zaszczyci nas przylotem z Londynu na nasz Zlot ;) :) :) _littleflower_

Ło matko! Jak się cieszę :)
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-12, 21:46   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Mieszkam w Słupsku, chętnie dołączę jako towarzyszka podróży /oczywiście dołączę do kosztów/ w aucie, gdzie znalazłoby się wolne miejsce, mogę dojechać ze 100 km. Jak nie znajdzie się nikt kto mnie zabierze mam niezłe połączenie autobusem, więc dramatu też nie będzie. :)
Basia2000

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-05, 11:06   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Podobnie jak Dronce nogi moje rwą się do Żegiestowa i też podobnie trudno o jasne deklaracje. Jeżeli sytuacja będzie tak ja na chwilę obecną przyjadę, jeżeli się zmieni, czego sobie w żadnym razie nie życzę , to też będę musiała odłożyć spotkanie i przyjazd na " następny raz ".

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron