Autor |
Wiadomość |
Temat: Prosze o pomoc |
Bblondi
Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-05, 21:49 Temat: Prosze o pomoc |
anka1 będzie ciężko - to niewątpliwie trudne chwile dla Ciebie i rodziny. Pamiętaj - teraz jest ból i smutek ale nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce. Czego Ci z całego serca życzę. Odwiedzaj nas czasami / aga |
Bblondi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-19, 19:43 Temat: Prosze o pomoc |
Ania, Twój Mąż na zawsze będzie z Tobą - póki będziesz o Nim pamiętała On nadal będzie z Tobą i w Waszym życiu... /aga / pisz do nas Kochana |
Bblondi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-14, 18:31 Temat: Prosze o pomoc |
Ania... bardzo jest mi przykro. Ania bądź silna dla siebie dla Twojego dziecka - pamiętaj musi być jakiś sens tego smutku. Nie wiemy jaki ale musi/przytulam aga |
Bblondi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-12, 21:20 Temat: Prosze o pomoc |
Aniu bądź silna - no kto jeśli nie Ty... Ania - ja nie wiem czy to los, przeznaczenie czy genetyka ale wiem, że musi być jakaś logika naszego cierpienia... myślami jestem przy Tobie/aga |
Bblondi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-04, 20:35 Temat: Prosze o pomoc |
Ania - dasz radę. DASZ, jesteś potrzebna Twoim bliskim. Wiemy, że dasz radę!!!Ania kiedyś ktoś mi powiedział, że takie trudne sytuacje zdarzają się tylko tym, którzy potrafią to udźwignąć. Dlatego innych omijają takie historie - oni nie dali by sobie z tym rady. Ania uwierz w to./aga |
Bblondi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-04, 10:44 Temat: Prosze o pomoc |
Ania, ja bym skonsultowała to z pomocą paliatywną. czytałam we wcześniejszych postach, że masz kontakt? Nie ma co czekać jeśli budzi coś niepokój. Trzymaj się mimo wszystko dzielnie - bo kto jesli nie Ty../aga |
|