1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Prosze o pomoc
Bblondi

Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-10-05, 21:49   Temat: Prosze o pomoc
anka1 będzie ciężko - to niewątpliwie trudne chwile dla Ciebie i rodziny. Pamiętaj - teraz jest ból i smutek ale nawet po najgorszej burzy wychodzi słońce. Czego Ci z całego serca życzę. Odwiedzaj nas czasami / aga
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-19, 19:43   Temat: Prosze o pomoc
Ania, Twój Mąż na zawsze będzie z Tobą - póki będziesz o Nim pamiętała On nadal będzie z Tobą i w Waszym życiu... :littlehs: /aga / pisz do nas Kochana
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-14, 18:31   Temat: Prosze o pomoc
Ania... bardzo jest mi przykro. Ania bądź silna dla siebie dla Twojego dziecka - pamiętaj musi być jakiś sens tego smutku. Nie wiemy jaki ale musi/przytulam aga :heart:
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 21:20   Temat: Prosze o pomoc
Aniu bądź silna - no kto jeśli nie Ty... Ania - ja nie wiem czy to los, przeznaczenie czy genetyka ale wiem, że musi być jakaś logika naszego cierpienia... myślami jestem przy Tobie/aga
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 20:35   Temat: Prosze o pomoc
Ania - dasz radę. DASZ, jesteś potrzebna Twoim bliskim. Wiemy, że dasz radę!!!Ania kiedyś ktoś mi powiedział, że takie trudne sytuacje zdarzają się tylko tym, którzy potrafią to udźwignąć. Dlatego innych omijają takie historie - oni nie dali by sobie z tym rady. Ania uwierz w to./aga
Bblondi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 10:44   Temat: Prosze o pomoc
Ania, ja bym skonsultowała to z pomocą paliatywną. czytałam we wcześniejszych postach, że masz kontakt? Nie ma co czekać jeśli budzi coś niepokój. Trzymaj się mimo wszystko dzielnie - bo kto jesli nie Ty../aga

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron