1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Dla mnie wyrok |
DorotaP
Odpowiedzi: 114
Wyświetleń: 55663
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-07-03, 15:00 Temat: Dla mnie wyrok |
Najlepiej zadzwoń do lekarza prowadzącego (mają sekretarki wiec może się dodzwonisz) i poinformuj o tym, że przyjedziesz z gotowymi badaniami. |
DorotaP
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-26, 11:38 Temat: Dla mnie wyrok |
Monika84 napisał/a: | Mam pytanie trochę z innej dziedziny-ost bardzo wypadają mi włosy |
To efekt osłabienia i zabiegu operacyjnego.
Monika84 napisał/a: | Na domiar złego nie lubię warzyw,nie przepadam za owocami i brzydzę się wszelkiego rodzaju ryb. |
Jeśc ,,głową,, czyli traktowac jedzenie jako cześc leczenia. Nie ma, że nie lubię
Sztuczne witaminy nie polecane. Branie każdego preparatu musi byc uzgadniane z lekarzem prowadzącym. |
DorotaP
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-06-18, 17:13 Temat: Dla mnie wyrok |
Ptaszenio napisał/a: | Co do badań - wydaje mi się, że lepiej pojechać na konsultację z wynikiem USG jamy brzusznej i przynajmniej RTG klatki |
To jest bardzo dobry pomysł.
Przed zabiegiem musisz to miec, bo muszą sprawdzic zanim zaczną operowac.
Ja bym jeszcze wzięła szkiełka z hist-pat., bo może też lekarz każe to przebadac (jeżeli nie to odwieziesz to z powrotem)
ileene napisał/a: | jeżeli Ci ustali termin u siebie w szpitalu to tam napewno Ci zrobią wszystkie badania |
W Warszawie takie badania robią laboratoryjnie i operacja jest dopiero jak wyniki są.
Nikt nie kładzie chorego i robią mu badania, czekają na wyniki i operują (takie czasy dawno minęły).
Badania laboratoryjnie, wyniki, dopiero termin operacji, zabieg i do domu.
Wyleczona do domu
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Madzia70: 2014-06-18, 20:08 ]
Nie "laboratoryjnie" tylko "ambulatoryjnie", czyli poza szpitalem, w ambulatorium= w przychodni |
|
|