1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ból uda ?? |
DorotaP
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 18109
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-20, 20:56 Temat: Ból uda ?? |
mojamila napisał/a: | Na pewno jesteście już wdrożeni w temat, czy moje objawy mogą sugerować raka? |
Twój radiolog i onkolog sugerują, że NIE MASZ raka. Ale jako odpowiedzialni lekarze poszerzają diagnostykę.
Ciesz się życiem i świętami. |
Temat: Ból uda ?? |
DorotaP
Odpowiedzi: 6
Wyświetleń: 18109
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-18, 09:30 Temat: Ból uda ?? |
mojamila napisał/a: | Obraz MR może odpowiadać poszerzonej kaletce do różnicowania ze zmianą o innym charakterze. |
Radiolog sugeruje, że może to by kaletka, ale diagnostyka musi byc poszerzona, aby wykluczyc inne zmiany (dlatego masz skierowanie - musi byc do chirurga onkologa, bo w Warszawie przechodzi się zawsze najpierw przez chirurga, a później dopiero do onkologa klinicznego)
mojamila napisał/a: | Proszę mi powiedzieć, czy na 1 wizycie jest szansa, ze coś będą mi robić czy to tylko wizyta pro forma. |
Na pewno wyznaczą termin na biopsje i wtedy będzie wiadomo z czym mamy do czynienia. mojamila napisał/a: | Odnośnie doktora, słyszałam, że to dobry lekarz, a jak z umówieniem się do niego trudno? |
...kolejki, kolejki |
|
|