1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: powiększone węzły chłonne i badanie PET |
DorotaP
Odpowiedzi: 40
Wyświetleń: 25594
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-12-31, 17:52 Temat: powiększone węzły chłonne i badanie PET |
W leczeniu onkologicznym musisz wszystko konsultowac ze swoim lekarzem prowadzącym, nie wolno stosowac coś ,,od siebie,, |
DorotaP
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-12-31, 17:04 Temat: powiększone węzły chłonne i badanie PET |
Ines29 napisał/a: | Ja jestem zdania, że jeśli ziółka i inne mikstury nie pomogą to na pewno też nie zaszkodzą. |
Niestety jesteś w błędzie. Nie wolno podawac ziół np. przy leczeniu chemioterapią. |
DorotaP
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-12-29, 19:45 Temat: powiększone węzły chłonne i badanie PET |
greg1990 napisał/a: | ODRAZU ZGŁASZASZ SIĘ DO CENTRUM ONKOLOGI W WARSZAWIE - |
......... a obok masz jeszcze bardzo dobry Instytut Hematologii (IHiT) - też leczą chłoniaki |
DorotaP
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-12-29, 18:10 Temat: powiększone węzły chłonne i badanie PET |
Ines29 napisał/a: | czy wystarczy im PET i już sami zrobią mi dalsze badania? |
Tak. Problem tylko jak szybko (niestety są kolejki). Najważniejsze żeby Ci pobrali węzeł do badania histopatologicznego, bez tego badania nie wiadomo jakiego masz chłoniaka i jakie musi byc leczenie. |
|
|