1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mięsak embrionalny u 6 latka |
DorotaP
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5806
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2013-01-01, 19:58 Temat: Mięsak embrionalny u 6 latka |
letniaja napisał/a: | Koleżanka twierdzi, że ma zaufanie do tamtejszych lekarzy |
To bardzo dobrze, ale powinna to skonsultować jeszcze w Warszawie (teraz na cały świecie konsultuje się w drugiej niezależnej placówce).
Niewiele wiem na temat mięsaków u dzieci, ale nawet dorosłych objętych tym nowotworem leczy się w Warszawie.
vioom, poleca CZD (Centrum Zdrowia Dziecka w Międzylesiu), ja podpowiem, że jest jeszcze Instytut Matki i Dziecka na Kasprzaka.
Mój syn tam miał operacje 12lat temu i już wtedy profesor Woźniak leczył dzieci z mięsakami i nowotworami kości. |
DorotaP
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-31, 16:43 Temat: Mięsak embrionalny u 6 latka |
vioom napisał/a: | Czy istnieje w Polsce ośrodek, który posiada niezbędne doświadczenie, wiedzę i zaplecze aby mógł się kompleksowo zająć leczeniem mięsaka zarodkowego u dziecka? |
A do tego zmarł (24.12.12r) wielki prekursor leczenia mięsaków u dzieci - prof. W. Wożniak - chirurg i onkolog. (wielki lekarz i wspaniały przyjaciel dzieci) |
DorotaP
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-12-31, 10:45 Temat: Mięsak embrionalny u 6 latka |
letniaja, gdzie leczony jest mały? |
|
|