1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Gazda
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-25, 19:20 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Kochane dziewczyny... mam prośbę. I pewną uwagę. Ten dział poświęcony jest emocjom w chorobie nowotworowej, z punktu widzenia psychoonkologa. Jest to miejsce - ja tak to przynajmniej rozumiem - na otrzymanie fachowej pomocy od psychoonkologa, lub też miejsce poświęcone rzeczowej wymianie informacji, które mogą być wykorzystanie w rozwoju tej, tak naprawdę nowej dziedziny psychologii. Miejscem gdzie osoby chore, lub też bliscy osób chorych mogą otrzymać pomoc od innych chorych i ich bliskich - jest wątek "kciukowy", bądź inny założony np. w hyde parku. Skoro dbamy o merytoryczną wartość wątku, powinniśmy się pewnych zasad trzymać, gdyż psychoonkolog, lekarz, może być zniechęcony ilością niemerytorycznych wpisów, i po prostu nie odnajdzie informacji istotnych w jego pracy, co de facto może się odbić negatywnie na nas - chorych. Pewnie wyolbrzymiam, niemniej jednak sugeruję większą dbałość o wartość merytoryczną wątków w działach właśnie - merytorycznych. Jeśli mam rację, poproszę moderatorów o uporządkowanie wątku. |
|
|