1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika - wznowa biochemiczna |
Iwona
Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 11905
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-04-26, 20:41 Temat: Rak jajnika - wznowa biochemiczna |
Teraz : bóle kostno stawowe, opuchnięte kolana, stopy, dłonie, ból biodra, ból w lędźwiach, trudności w oddychaniu połączone czasem z mokrym kaszlem, trudnosci w poruszaniu się, sztywny kark
-przy tych objawach nie stawiałabym na ruch, daj sobie wytchnąć |
Iwona
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-04-26, 16:24 Temat: Rak jajnika - wznowa biochemiczna |
Wszystkiego Najlepszego! Organizm musi się zregenerować. Sen,sen, leżenie, dieta, sen , spacerek, leżenie, sen..... |
Iwona
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2014-04-25, 21:31 Temat: Rak jajnika - wznowa biochemiczna |
Miałam to samo , w tym samym czasie po chemii. Przejdzie. Będziesz to miała jeszcze góra trzy miesiące. Skoncentruj się na diecie i dużo snu i leżenia. Mnie bolały kości i mięśnie do tego stopnia,że nie mogłam chodzić po stopniach, a serce i ekg szalało. Spokojnie, to przejdzie.W aptece możesz coś kupić dla osób po chemioterapii, mi pomogły takie pigułki polecone przez panią z apteki. Nie pamiętam nazwy lekarstwa, ale wszystkie są dobre - dla osób po chemii i naświetlaniach. Pozdrawiam. |
|
|