1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Iwonka1
Odpowiedzi: 164
Wyświetleń: 67339
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2014-01-29, 22:47 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asiu, ostatnio wpadałam tu tylko na chwilę.... dopiero co przeczytałam.... strasznie mi przykro, zrobiłaś dla Taty wszystko. Ściskam Cię mocno. |
Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Iwonka1
Odpowiedzi: 164
Wyświetleń: 67339
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-07-23, 11:35 Temat: Gruczolakorak G2 wpustu żoładka z naciekiem na trzustkę |
Asia, trzymaj się dzielnie. Ja również walczę o mojego Tatę, dwa miesiące temu usłyszeliśmy, że ma brać chemię paliatywną.... udaliśmy się do innego lekarza - dziś jest po dwóch operacjach (wątroby i trzustki) i czekamy na chemioterapię. Wierzę, że ma to sens, że damy radę. Jesteś bardzo dzielna, ja na razie przeżywałam dramat decyzyjny, bo do końca nie wiemy, czy należało zacząć od chemii, czy rzeczywiście od operacji. Operacje obie tata niósł bardzo dobrze, drugą lepiej psychicznie. Ale teraz jest lęk co będzie się działo przy braniu chemii.... Czy możesz mi powiedzieć, co to za chemia ta FOLFOX 4? czy to jest taka czteroskładnikowa? I jakie tata miał skutki uboczne? Tacie chyba zaproponują Gemzar - szukam co lepsze, skuteczniejsze, a jednocześnie nie tak uciążliwe, jeśli w ogóle tak można stwierdzić. Boimy się skutków ubocznych, jakichś nieodwracalnych. Niewiele wiem na ten temat jeszcze....
trzymaj się dzielnie, jesteś wspaniałą córką!
pozdrawiam Cię - Iwona
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2013-07-23, 16:58 ]
O ewent. odpowiedź prosimy w wątku Iwonki1 - staramy się nie mieszać wątków dwóch różnych osób. |
|
|