1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak guzkowy, Clark IV, Breslow 6 mm |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 163
Wyświetleń: 134908
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-09-23, 07:44 Temat: Czerniak guzkowy, Clark IV, Breslow 6 mm |
Uprzejmie przypominam, że marjanna ma swój wątek 'kciukowy'.
Komentarze nie związane bezpośrednio z historią choroby znajdują się w => tym wątku <=
|
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-19, 13:05 Temat: Czerniak guzkowy, Clark IV, Breslow 6 mm |
marjanna napisał/a: | chciałam czasem odświeżyć swój wątek, by zwrócić uwagę nowych forumowiczów w stanie załamania, że czerniak to nie wyrok i można z nim żyć |
A to jest mile widziane. Nie tyle mile widziane, co nawet wskazane
Od czasu do czasu na Twoją niesubordynację oko zostanie przymknięte
A uwaga jest do wszystkich: bardzo proszę o uszanowanie zasad tego forum. Proszę pisać posty w odpowiednich wątkach
Racjonalny powód jest taki, że chcąc znaleźć informacje stricte medyczne/merytoryczne trzeba czasami przerzucać kilka 'stron'.
Pozdrawiam
PS. Twoje wpisy są bardzo mile widziane i wręcz wyczekiwane. Wnosisz dużo radości, pogody ducha i nadziei do tego forum. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2014-11-19, 11:40 Temat: Czerniak guzkowy, Clark IV, Breslow 6 mm |
Został wydzielony wątek niemerytoryczny dla Marjanna
=> tutaj <= |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-13, 17:19 Temat: Czerniak guzkowy, Clark IV, Breslow 6 mm |
Nie słyszałam o tym, aby witaminy odżywiały raka (ale na wszystkim się nie znam i nie wszystko słyszałam), jednak też jestem zdania, że jeśli łykamy witaminy, czy inne suplementy diety to po konsultacji z lekarzem/onkologiem. |
|
|