Autor |
Wiadomość |
Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
JustynaS1975
Odpowiedzi: 136
Wyświetleń: 101953
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-09-02, 18:16 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę Minia78 napisał/a: | obiecałam sobie być zdrowa i słowa dotrzymam! |
No, i tak ma być
|
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2013-09-01, 14:42 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78, znawcą w tej dziedzinie nie jestem. Ale wykluczyłabym raka piersi, tak duża zmiana w krótki czasie nie pasuje mi do raka piersi. Ale specjaliści w tej dziedzinie niech mnie poprawią.
Oczywiście niskie ukłony i szeroki uśmiech w kierunku Rich-a
Może jakieś zapalenie? Jakiś zator w przewodach mlecznych? Jakiś "łagodny" brodawczak wewnątrz przewodowy?
Trzymam mocno kciuki za wizytę oraz przede wszystkim za dobry przebieg ciąży.
Pozdrawiam serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-09-27, 16:33 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Wspaniała wiadomość Pozdrawiam serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-09-18, 20:25 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78 napisał/a: | przyda się trochę piąstek zacisniętych i dobrych myśli...
Licze na WAS |
Oczywiście, piąstki zaciśnięte
Pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkiego co najlepsze |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-06-14, 19:07 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
female napisał/a: | Minia78 napisał/a: | ...Więc mam być spokojna i czekać, aż miną |
I tego należy się trzymać!;-)
Uściski!;-) |
Tak tego się trzymać
Uściski |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-04-20, 19:57 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Miniu, cieszy mnie Twoje podejście .
Ja też wracam do pracy, ale wydaje się, że będę miała o wiele spokojniej.
Pozdrawiam Cię serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-04-11, 08:43 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78 napisał/a: | Za tydzień powrót do pracy. Trzymajcie kciuki, bo po 15-miesięcznej przerwie nie wiem, czy podołam psychicznie wstawać o 6 rano i się mobilizować do systematycznych obowiązków |
Trzymam kciuki i trochę rozumiem Twój 'ból', bo ja nie pracuję od ok. 3,5 roku i być może teraz wrócę do pracy ... ... ale kolejny etap, któremu trzeba podołać (i oczywiście już mam założenie, że zdrówko będzie OK).
Minia78 napisał/a: | Wynik mojego guza jajnika - ok
Jestem zdrowa jak ryba |
I to jest najważniejsze
Minia78 napisał/a: | życzę Ci zdrówka, kibicuję i trzymam kciuki |
Dzięki
Pozdrawiam Cię serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-04-07, 15:21 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Miniu życzę Ci zdrowych, spokojnych, ciepłych, pogodnych, miłych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości
Pozdrawiam serdecznie i Świątecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-03-11, 18:20 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78 napisał/a: | "Zwraca uwagę aktywacja czynnościowa miaższu grasicy.......Płaskie zagęszczenie tkankowe zamostkowo w śródpiersiu górnym odpowiadające miąższowi grasicy." |
Wydaje mnie się, że masz przetrwałą grasicę. U większości ludzi grasica w okresie dojrzewania zanika i jako dorośli jej nie mają. Ale są tacy, u których przetrwała np. jak ja Nie robi się z tym nic. Nie jest to groźne.
Cieszę się, ze wracasz do zdrowia. Ogromnie się cieszę.
Minia78 napisał/a: | Wracam do zdrowia w piorunującym tempie |
I aby tak dalej. Trzymam kciuki za Twoje zdrowie i powodzenia. |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-03-02, 20:26 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Moniu uściskam na powitanie
Minia78 napisał/a: | A wiem, że będzie dobrze |
Tej wersji się trzymamy jak pijany płota
Minia78 napisał/a: | Pobyt wspominam miło i przyjemnie, pomimo licznych badań...Poznałam wspaniałe kobietki. Generalnie było dużo uśmiechu, pozytywnych myśli i licznych opowieści. |
Gdy nie leżałam w izolatkach większość pobytów w szpitalu też tak wspominam. Ale to nie oznacza, że jest to miejsce gdzie chętnie wracam A izolatki są bleee... Minia78 napisał/a: | Zamierzam wreszcie odpocząć w domowych pieleszach |
Odpoczywaj udanie
Pozdrawiam serdecznie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-19, 20:58 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Dziadek napisał/a: | Minia, trzymaj się pozdrawiam szybkiego powrotu |
Dokładnie tak . Szybkiego powrotu do zdrowia |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-15, 20:49 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78 napisał/a: | Proszę jutro o trzymanie kciuków...............mocnoooooooooo..... |
U mnie to masz jak w banku ... trzymam mocnoooooo kciuki
wynik ma być: nie ma wzmożonego metabolizmu glukozy,
zero jakiekolwiek świecenia
Minia78 napisał/a: | już jutro proszę o mnóstwo energii..
|
prześlę swojej energii ze dwa wagony na jutro i oczywiście dodatkowo gratis na każdy dzień czekania
Pozdrawiam cieplutko |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-12, 17:23 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Moniu, nie wiem co to może być z tą Twoją klatką ... Ale tak jak pisze Kobiecinka powiedz lekarzowi przed narkozą ...
Rozmawiam z różnymi koleżankami po chemiach i przeszczepie i z tymi naszymi serduszkami, oddechami to już nie tak jak przed ... Ja staram się teraz sporo spacerować, ruszać, aby tę kondycję mieć jako taką. Ale i tak o wiele szybciej się meczę i tracę oddech, i muszę się zatrzymać gdy idę, aby złapać oddech ... to już nie to samo ... |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-09, 12:57 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Minia78 napisał/a: | coco jumbo i do przodu !!!!! |
Pewnie, że się będzie pojawiała 'lekka' obawa przed wznową, ale nie ma co, nie trzeba się użalać się nad sobą, nie zawracać głowy głupimi myślami, cieszyć się życiem, rozpieszczać siebie i bliskich, być aktywnym na tyle na ile można, ... (małymi krokami) do przodu ...
[ Dodano: 2012-02-09, 12:57 ]
Buziaki dla Ciebie |
JustynaS1975
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-01-17, 15:15 Temat: PET-całkowita remisja, chłoniak nieziarniczy |
Moniu, świetnie, po prostu świetnie
Zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka. 100 lat w zdrowiu i szczęściu
Pozdrawiam |
|