1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
KarolinaK

Odpowiedzi: 173
Wyświetleń: 53449

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-16, 22:24   Temat: RAK WRÓCIŁ !!!!!!!!!!!!! - to już koniec 06-05-2010 r.
blatka napisał/a:
Tata jest leczony na Płockiej, we czwartek zaczyna radioterapię na Wawelskiej, ośrodek współpracujący z Ursynowską Onkologią. Na razie nie szukam innych specjalistów, ponieważ Tata ma zaufanie do lekarzy z Płockiej, oni leczyli Go 10lat temu. Nie dyskutuje z Tatką :lol: , tam się czuje dobrze i na razie niech tak będzie.
W sobotę był z Mamą na randce, co by to miało nieznaczyć :shock: - tak powiedział, aż strach myśleć :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Twoja Mama też musi uwierzyć, że się uda.
Mój Tata jeżdził na kontrole co 3msc., na początku, potem co 6msc. a ostatnio co rok. Każda wizyta okupiona była stresem nas wszystkich a szczególnie Taty, najgorszy był ten ostatni raz w pażdzierniku. Kiedy lekarz prowadzący(w przychodni przyszpitalnej) jak zwykle obejrzał badania i wezwał lekarza z oddziału na konsultacje. Po naradzie stwerdzili, że nie jest dobrze itrzeba natychmiast rozpocząć leczenie. I ten moment kiedy zobaczyłam Tatę na korytarzu, ten strach w jego oczach :-( okropne uczucie. Poszłam do samochodu, tam się wypłakałam i stwierdziłam nigdy więce płaczu przy Tacie. Nie jest łatwo ale nie znaczy, że jest beznadziejnie. Teraz najważniesze, żeby leczenie pomogło a Tata uwierzył, że można jeszcze parę lat przeżyć.
I tak też musi być u Was!!!!!
Zwieramy szeregi i do boju :<:

a jaki lekarz leczy Twojego tatę jeśli można spytac? Moja mama jutro kładzie się na Płocką i zbieram informacje nt lekarzy.
Trzymam kciuki za Was!

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron