Autor |
Wiadomość |
Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
KasiaC
Odpowiedzi: 231
Wyświetleń: 53248
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-20, 08:18 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenko,pamiętam i pozdrawiam |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-09, 09:05 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Cytat: | Podzielam Wasze zdanie, u mnie jest juz wszystko ustalone. |
U mnie również.
Czytając Twój wpis Bożenko, czułam się jakbyś zacytowała moje słowa.
Cytat: | Silna kobita jestem, jeszcze powalczę |
Walcz. |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-06, 06:48 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | Była taka starsza Pani i jak nam powiedziała ze ona ma co wspominać leżąc pod kroplówkami bo miała dwoch mężów i 30 kochanków. Ogarnął nas taki paniczny śmiech bo doszłam do wniosku że mamy ogrrrrrrrrrrrromne manko i musimy się ogarnąć coby nadrobić |
To ja jestem równiez w plecy . Pytanie tylko czy i kiedy uda mi się nadrobić to 'manko'.
Bożenka napisał/a: | Stale sie zastanawiam czyje to były płytki ale pewnie jakiegoś fajowego bo przy wyjsciu miałam 300 tys. co u mnie raczej się nie zdarza,ale mam nadzieję że dotrwają do 11 wrzesnia bo mam kontrolne badania przed chemią. |
Jak to nasza koleżanka powiedziała po przetoczeniu krwi- To musiała być krew od jakiegoś żywotnego młodzika, bo od razu poczułam się lepiej.
Życzę Ci żeby płytki wytrzymały jak najdłużej.
Przytulaski i kucyki do góry Bożenko |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-09-02, 17:06 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | Bardzo prosze o kciukaski |
|
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-30, 09:35 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | Tak bardzo pragnę chodż chwilkę normalnośći,telefon,zakupy, <malina> czyt.tzw.auto |
Bożenka, życzę Ci abyś mogła w pełni korzystać z normalności.
Takie 'błahostki' dla zdrowych, dla nas-onkologicznych są takie wielkie i sprawiają tyle radości i spełnienia. Pamiętam jak po operacji, a jeszcze przed leczeniem, z utęsknieniem czekałam kiedy będę mogła samiusieńka ruszyć na zakupy. Wsiąść za kierownicę swego autka, pojechać do swojego ulubionego sklepu i łazić, oglądać, wkładać do wózka rzeczy mniej lub bardziej potrzebne Musiałam troszkę poczekać, urobić moich panów, że dam sobie radę nawet z większa ilością zakupów- po prostu, po zapłaceniu nosiłam na raty do samochodu-kobieta jak chce to potrafi
Bożenka napisał/a: | <malina> czyt.tzw.auto |
Widzę, że kobiety lubią nazywać swoje autka. Ja na obecne mówię <żaba>, a na poprzednie <lala> |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-08-22, 14:13 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Witaj Bożenko.
Przeczytałam merytoryczny
Bożenka napisał/a: | Dziś mam super dzień. |
Bożenka napisał/a: | Bardzo cieszy mnie kolejny spadek markerów o 50 %.Również kolejny powód o radości mam zlecony port |
Bożenka napisał/a: | na USG jamy brzusznej czysto |
i powiem tyle-oby tak dalej. Twoja radość jest naszą radością i lej dziada po 'kokardach' |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-05-22, 11:11 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | a i spiewać lubię podobno nie umiem ale lubię i śpiewam |
Już nam jedna zlotowiczka śpiewała, a teraz cichutko siedzi |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-05-22, 08:23 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | :) macie u mnie pyszne piwko chłodzone w Popradzie |
A więc czekamy do września |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-12, 09:35 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Cytat: | Jutro szpital i drugi wlew drugiego kursu no i dzisiejsza nocka z głowy.Po raz drugi tracę moje kochane czerwone włoski ledwo odrosły .wiem wiem to tylko włosy ale.... |
Bożenko, to "niby tylko włoski" ale mają duże znaczenie, a szczególnie dla nas kobiet. To cena jaka czasami trzeba "zapłacić", żeby za jakiś czas cieszyć się zdrowiem, rodziną i nowymi włoskami.
Nie miałam chemii ale zdaję sobie sprawę jaki to są emocje. Będzie dobrze, ale przecież to wiesz.
Pozdrawiam cieplutko i jutro będę trzymała paluchy, żeby wyniki pozwoliły na przyjęcie kolejnej dawki "narkotyku". |
KasiaC
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-09, 14:00 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenko,witaj.
Niech ten chart ducha i wola walki nigdy nie gaśnie. Niech nie pozwoli zasiać w Tobie ziarenka niepewności.
Bożenka napisał/a: | Trzymajcie za mnie kciuki |
Jestem kolejna osoba, która zapewnia o kciukasy |
|