Autor |
Wiadomość |
Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
KasiaC
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 14926
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-21, 08:44 Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
Richelieu napisał/a: |
Jaja se robisz ?! Toż to najlepszy wątek rehabilitacyjno-gimnastyczny na całym naszym forum: |
Richelieu, czy to znaczy że mamy zielone światło na 'porady okolicznościowe PPD' |
KasiaC
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-19, 20:16 Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
jo_a napisał/a: | poczekać aż wyschnie i wytrząchać
Klawiaturę? Czy pastę do zębów? |
Kolację z klawiatury, która Ewa pluje zamiast podać kulturalnie na talerzach. |
KasiaC
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-19, 19:54 Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
ewka1 napisał/a: | Klawiatura zapluta późną kolacją | ewka1, na to PPD nie podała przepisu, albo ja 'nadworna' gapa przeoczyłam odcinek.
[ Dodano: 2013-08-19, 20:56 ]
cleo33 napisał/a: | A może tylko Nivea tak ma?
Taa....,ale tylko ta z "Q" |
Bo to po to, żeby tafla się nie 'marszczyła'. Im dłużej wcierasz tym efekt lepszy. |
KasiaC
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-19, 19:40 Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
JoannaO napisał/a: | Kasia, PPD mówiła o piance do golenia |
Ja też o piance do golenia słyszałam
Cytat: | a mówisz, że będzie? |
Hahahaha..jak nie jak tak, jeszcze bardziej niż poprzedni |
KasiaC
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2013-08-19, 14:42 Temat: Zaproszenia okolicznościowe |
Cytat: | Zapraszamy do sklepu z zaproszeniami okolicznościowymi. Szeroki wybór, atrakcyjne ceny – sprzedaż wysyłkowa. |
Macki opadają jak widzę takie rzeczy
agmart1,uznam to jako "fo pa", bo nie umiem sobie inaczej tego wytłumaczyć.
kasicazlosnica napisał/a: | przepraszam ale na stypy i pogrzeby też drukujecie? a i może na rocznice diagnozy? |
kasicazlosnica napisał/a: | Chyba jeszcze napiszę do firmy z "podziękowaniem" za ofertę i zapytam o szczegóły tych zaproszeń na stypy |
|
|