1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 13
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Katarzynka36

Odpowiedzi: 133
Wyświetleń: 40753

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-23, 13:37   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Pati
Stało się... Przyjmij moje najszczersze wyrazy współczucia...
Najważniejsze, że Tatko już nie cierpi, nie meczy się... choć tak dzielnie walczył...

Ściskam Cię ogromnie, wiedząc, ze żadne słowa Cię nie pocieszą...
Pati KOchana, wiesz? Była przeogromnie dzielna...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-18, 12:23   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Pati
Twój Tata cały czas się nie poddaje...walczy... To takie potworne, bo wiemy, jak to się skończy...walka nierówna:(

Te kroplówki niepotrzebnie przedłużają Jego cierpienie...
Pati, jesteś niesamowicie dzielna...
ściskam Cie ogromnie mocno!!! :/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-15, 17:38   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Niech Tatko już przekroczy granicę.... bo dla Niego to już męka, a dla Was ból nie do zniesienia...
ściskam Patii....
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-12, 16:44   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii KOchana
Myślę, że wszyscy Cię absolutnie rozumieją! Z jednej strony chciałoby się cokolwiek zrobić by Tata był jak najdłużej z Wami, ale z drugiej już wiemy przecież, że to jest droga do... i przedłużanie Tacie życia o kilka dni czy godzin jest olbrzymim cierpieniem. I dla Niego i dla Was... Chciałoby się Go mieć jeszcze, ale Patii, On już jest prawie tam...
Niech Jego cierpienie bedzie jak najmniejsze, niech się nie meczy...

Ukochajcie Go mocno, przytulcie się do Niego, powiedzcie jak bardzo Go kochacie i... pozwólcie Mu odejść... Niech nie cierpii, bo Wy cierpicie razem z Nim, a Wasze serca pękają, bo to ból nie do zniesienia....
Patii, tak bardzo bym chciałaCi pomóc...
MOdlę się za Was...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-11, 20:54   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Serce mi się kraje jak czytam Twoje posty... Tak bardzo mi przykro...że tyle cierpienia na nic się zda... Tatko odchodzi Patii, naprawdę już niezostałó Wam wiele czasu, ale Ty przecież KOchana o tym wiesz. Musicie To przejść...
Przytuma Cię mocno, modlę się byś znalazła ukojenie, a Tatko - niech nie cierpi, nie meczy się, zaśnie w spokoju i w objęciach Miłości...

Dużo siły Patii...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-08, 17:47   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Jak czytam Twoje słowa to chce mi się wyć z tej bezsilności... Tak mi potwornie przykro...
ściskam mocno
myslę o Was :/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-07, 20:34   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Masz rację, najważniejsze by Tata nie cierpiał...
Niestety, krwawe wybroczyny mogą być objawem rozpoczynającej się niewydolności krążeniowej. Jeśli tak jest, to nie zostało Wam już dużo czasu...Obym nie miała racji...
przytulam....
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-07, 14:12   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii Kochana
Przytulam Cię bardzo mocno do serca, myślę o Was, o Tobie i Tatusiu...
ściskam mocno... :/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-06, 20:45   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Dużo siły Ci życzę w tym potwornie ciężkim czasie...
ściskam Cię mocno...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-05, 09:47   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii Kochana
Bardzo mi przykro jak czytam Twoje słowa :-(
Krzyk rozpaczy...

Masz rację, w tej chwili najważniejsze jest to, by Tata nie cierpiał, by Go nie bolało, by odszedł w spokoju...
Ciężko mi to pisać, ale chyba to już kwestia godzin...Dni byłyby dla Niego i dla Was straszną udręką... Bądźcie przy NIm jak to tylko możliwe...
Ściskam Cię i przytulam mocno, choć wiem, że Twój ból jest niewyobrażalny.
Patii... dużo siły...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-10-01, 18:33   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Domagaj se zdecydowanie szybszej wizyty lekarza! Tata nie może czekać 4-5 dni w takim cierpieniu!!! Jeśli ta dawka morfny jest za mała ból jest bardzo silny, potrzebna jest większa dawka! Ból trzeba za wszelką cenę zmniejszyć!
dużo siły...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-11, 21:03   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Patii
Tak mi przykro, że Tatusiowi znowu gorzej:( Mam tylko nadzieję, że nie cierpi...
Dużo siły...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-09-10, 10:42   Temat: DRP. prosze o pomoc!!!
Pati, trzymaj się...
Niech Tatuś odejdzie bez cierpienia...

Zgadzam się z Leną.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron