1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 26
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Katarzynka36

Odpowiedzi: 445
Wyświetleń: 70825

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2012-06-12, 22:11   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadziejo,
Kochana, ja też pamiętam o Tobie i Twojej Mamusi...

ściskam mocno
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-30, 22:52   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
:tull:
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-28, 16:23   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Odpocznij Aniu jeśli możesz...
Odpocznij.
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-28, 11:16   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
:-[
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-28, 09:40   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu
Ja też jestem i myślę o Was...

Dużo siły...
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-27, 19:53   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu
Takie jazdy z zegarkiem trudno wytłumaczyć racjonalnie... coś w tym jednak jest... u mnie w dalszej rodzinie podobne różne rzeczy się działy po śmierci Bliskich...

Niektórzy nazywają to znakami stamtąd...

Nie mogę wiele - ale będą z wami wirtualnie jutro w południe...
Będzie ciężko, ale dasz radę. Zresztą Aniu, może czasami lepiej poplakać, niż tłumić emocje?

Mama jest i będzie z Wami.
ściskam i tulę mocno... :/pociesza:/

:/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-26, 19:54   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu
witaj...

Cieszę się, że w tej sytuacji sie odezwałaś...
Będę z Wami myślami w tą środę...

PS. Walerianka za slaba zdecydowanie:( Ból w klatce - może nerwy a może twój refluks ze stresów mocno sią uaktywnił:( Lekarz rodzinny napewno Ci coś zapisze. Chociażby wspomnaniną hydroxizinkę, bo wszytskie zwyklaki apteczne ziołowe to za slabe. Niewiele pomogą... Musisz mieć coś wyciszające, tlumiącego choć troszkę emocje, chociaż na ten dzień. Szczególnie jak czujesz, że możesz nie daś rady...

Aniu, przytulam Was...
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-24, 20:29   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
:-[

Aniu, modlę się by Pan Bóg zabrał już Twoją Mamunię, Naszą dzielną Wowowniczkę do siebie...
Niech nie cierpi....

[ Komentarz dodany przez Moderatora: Richelieu: 2011-09-24, 21:31 ]
Aniu, :tull: :-(
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-23, 14:01   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu

Jestem...
Przytulam...
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-21, 17:56   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadziejo
Myślę o Was niemal cały czas...
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-20, 19:45   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
:/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-20, 19:28   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadziejo Kochana

Modlę się by Mamunia już odeszła... na sama myśl o tym co przeżywa świadomie i co Wy przeżywacie chce mi się po prostu wyć...Nie wyobrażam sobie co czujecie, ten ból odchodzenia, świadomego na dodatek to nie mieści się w moich myślach... koszmar jakiś... ciężko to pojąć i godzić się na to...

Nadziejo, jest rzeczywiście już blisko...

Uściskam Mamunię od nas... Najważniejsze by Biedulka nasza nie cierpiała, nasz Wojownik, Wspaniała Terminatorka...
Chylę czoła przed tym jak przez ostatnie lata i miesiące walczyła...
teraz niech Odpocznie...

ściskam z całego serca...
Aniu... dużo siły KOchana
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-09-14, 23:51   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadziejo,
Ta Twoja KOchana Mamunia to jest naprawdę niesamowita.
Przecież to jest CUD. Jak Ona to robi? je kiepściutko od wielu tygodni, od wielu tygodni ma wymioty, w brzuchu przerzuty, waży tyle co puch...
Jej WALKA o każdy dzień, godzinę, minute jest godna najwyższego podziwu, godna ogromnego szacunku...

Nadziejo Aniu, chylę czoła przed Twoją TWARDZIELKĄ :flower:
jest Niezwykła doprawdy. Na szczęście dla Was jej organizm też jest cudny i mimo tego, że jest skrajnie wycieńczony, to jednak jest.

Jak najwięcej wspólnych chwil Wam życzę. Cieszę się bardzo, że Mama cały czas tą ciężką walkę z chorobę, wojnę z raczyskiem wygrywa!
Chwała jej za to...

ściskam Aniu, ucałuj Mamę, chyba, że nadal masz katar - to lepiej nie...
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-30, 18:20   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Aniu

Szok, pozytywny ogromny szok:)
Mama jest boska:) Po prostu niesamowity wojownik... nie wiem jak jej organizm daje radę po tylu przejściach, w głowie mi sie to nie mieści... Ale to dobrze, jeszcze macie radosne chwile!!! Uściskaj Mamę od nas i pozdrów ogromnie mocno!!!
Katarzynka36

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2011-08-27, 21:34   Temat: Nadzieja - komentarze (vf7)
Nadziejo
Powtarzam się, ale Twoja jest niesamowita...
Nie wiem jak Ona to robi, ale ta Jej kondycja jest zdumiewająca... lekarze pewnie by padli z wrażenia jak to możliwe, że Twoja Mama nadal JEST! Co więcej jeszcze sobie "kielicha" strzela...Jak dobrze, że macie jeszcze radośniejsze chwile...
Aniu, ściskam

Strona 1 z 2
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron