Autor |
Wiadomość |
Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Katarzynka36
Odpowiedzi: 151
Wyświetleń: 57976
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-08-31, 19:48 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
Ja też wiele razy odwiedzam Wasz wątek i setny raz czytam jaki wspaniały duet tworzyliście z Dziadkowiaczkiem i jak wspaniale o Nim pisałaś...
Przepieknie sie to czyta...
ściskam mocno:) |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-05-19, 12:35 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Kochany Praptaczku
Niech Dziadziuś odpoczywa w pokoju.
Niech mu dane będzie wspaniałe życie tam na GÓRZE...
Niech będzie tam szczęsliwy i odbierze nagrodę za swoje dobre, szlachetne życie tu na ziemi. Napewno był cudownym człowiekiem, wzorem do naśladowania, mądrym i dobrym.
Dziękuję Praptaczku za wspaniałą lekcję WIELKIEJ MIŁOŚCI.
Dziekuję, że dzieliłaś się z nami swoimi myślami, swoją walką z wredną chorobą...
Przekazałaś nam tak wiele...
Wyrazy najgłebszego współczucia Dorotko - Praptaczku.
ściskam Cię mocno i przytulam do serca. |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-05-16, 20:31 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
co tu pisać... łzy same ciekną:(
Najważniejsze by nie cierpiał, więc nie mogą pojąć, dlaczego wcześniej nie było morfiny?
Praptaczku - niech już zakończą się cierpienia Dziadkowiaczka...
Niech odejdzie bez bólu, w spokoju
Dużo siły Kochana, dużo...
przytulam do serca w tych potwornie ciężkich chwilach... |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-05-07, 14:49 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku nasz kochany
Przykro okrutnie czytać, że Dziadziuś słabnie :( i.... gaśnie.
Ciężko z tym się pogodzić. Ciężko znieśc, że ukochana Osoba "znika", staje się mniejsza, chudsza i widać, normalnie widać jak uchodzi życie...
Niestety taki jest los:(
Dobrze, że mieliście tyle wspaniałych, wspólnych chwil w życiu.
Życzę by było ich jeszcze sporo.
Najważniejsze by Dziadkowiak nie cierpiał, by Go nie bolało i miał Was - Ukochanych Bliskich - w pobliżu...
ściskam mocno |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-04-07, 21:21 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku Nasz KOchany
Ciężko to wszystko czytać.. Miałam nadzieję, że u Dziadkowiaka wolniej to bedzie postępować... tak kiedys mówiono, że nowotwór wolniej rozwija sie u ludzi starszych...
A Dziadziuś tak Was kocha, że walczy dalej...
Życie jest niesprawiedliwe, kiedy ludzi dobrzy, szlachetni musza odchodzić, a wredne typy zyja i nic im nie jest:(
Praptaczku, dużo siły KOchana... |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-03-31, 23:06 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
Przykro ogromnie, że Dziadkowiak słabnie i traci siły...
Wierzę jednak, że tak bardzo was kocha, że ta miłość spowoduje, że jeszcze troszkę tych radosnych chwil będziecie mieli...
Życzę tego z całego serca...
Praptaczku
ta Wasza miłość do Dziadziunia jest cudna...
wielu może sie uczyć, wielu zazdrośnić...
ściskam mocno |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-02-14, 15:48 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Cudna ta Wasza miłość Praptaczku:)
Aż chce się czytać takie opowieści...
Tylko cieniem sią kładzie na nich, że Dziadkowiak taki chory...:(
Życzę Wam z całego serca jeszcze wielu takich wspaniałych chwil, dni, tygodni, miesięcy... wiele wspólnego czasu i uśmiechu na twarzy Dziadka:)
pozdrawiam cieplutko:) |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2011-01-29, 21:22 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
Miałam przez kilka tygodni problemy z kompkiem i nie pisałam u Ciebie:(
Bardzo mi przykro z powodu Babuni....
I potwornie mi przykro, że DZiadkowiak ma się gorzej:(
Różne sa opinie na tym forum o przekazywaniu informacji pacjentom. Osobiście uważam, że to co zrobił lekarz Waszemu Ukochanemu Dziadkowi jest nieludzkie.
I jak Ma teraz Dziadek znaleźć siły do walki?
Przecież On bedzie tylko leżal i czekal na śmierć? Jak tak można? nie pojmuję? Nie lepiej, bardziej po ludzku przekazac informacje, że sa jakieś przerzuty, nie jest dobrze, ale nadal walczymy?
Praptaczku, chciałabym wam jakoś pomóc, ale moge tylko zapewnić, że wspieram Was ogromnie. I podziwiam.
Przytulam do serca |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-19, 22:38 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
Co tam U Dziadka? Jak się czuje?
pozdrawiam:) |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-11, 16:24 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
O rany Praptaczku
też się spłakałam...
Piękne to, co piszesz:)
Od razu zatęskniłam za moimi Dziadkami...
Ponad 20 lat już ich nie mam:(
Gdyby na świecie było więcej takiej bezinterewonej miłości, jakby było radośniej, jaśniej, piekniej:)
PS. fajnie, że Dziadkowiak ma apetycik:) Tak trzymać!!!!!!! |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2010-12-10, 21:54 Temat: zaawansowany złośliwy nowotwór pęcherzyka żółciowego |
Praptaczku
Wiesz, wzruszam się za każdym razem jak czytam Twoje posty...
Tak cudnie piszesz o swoich Dziadkach...
Zazdroszczę Ci, wiesz?
Moi nie zyja już niestety od dość dawna... Tak wiele bym dała by cofnąć czas i znaleźć się na chwilkę chociaż w ich domku, pełnych ciepła, radości, szczęśćia...
MIałam, 15 lat jak odeszli.... NIe zdazyli niestety być już u swoich wnucząt na ślubach, absolutoriach, chrztach i komuniach prawnucząt... a tak o tym marzyli....
Praptaku KOchany
Masz cudowncych Dziadkow i wyobrażam sobie jak Oni Ciebie uwielbiają:):):)
Bo jest za co, oj jest
pozdrawiam cieplutko:) |
|