1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 12
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Prosze o pomoc
Katarzynka36

Odpowiedzi: 240
Wyświetleń: 74542

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-13, 20:48   Temat: Prosze o pomoc
Aniu nasza Kochana,

jest mi przeogromnie przykro...
żal, ogromny żal....

Niech Twój ukochany Mąż odpoczywa w pokoju, niech śpi... teraz już nic nie czuje...

Aniu, dałaś nam dowód WASZEJ WIELKIEJ MIŁOŚCI....

Aniu, ściskam Cię ogromnie mocno i przytulam do serca w tych ciężkich chwilach...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-12, 21:59   Temat: Prosze o pomoc
Aniu KOchana

Ciężko pisać cokolwiek mądrego w takiej sytuacji życiowej, kiedy okrutna choroba zabiera Ci ukochanego Męża...
wzruszenie chwyta mnie za gardło, strach myśleć jak Ty sie Aniu teraz czujesz...przeogromnie mocno ściskam Cię wirtualnie...

Życzę, by Mąż odszedł w spokoju, bez cierpienia i meczarni...niech Go nie boli... Niech zaśnie i śpi... Utul Go Aniu do tego snu...

dużo siły Kochana...

PS. Jak dobrze, że jest Ciocia!!!
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-10, 00:00   Temat: Prosze o pomoc
Aniu
Przytulam Was z całych sił...
jak najwięcej wspólnych chwil Wam życzę... najważniejsze by Męża nie bolało... mów do Niego...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-09, 18:24   Temat: Prosze o pomoc
:-[
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-08, 21:44   Temat: Prosze o pomoc
Aniu

Nic mądrego nie napiszę... Ogromnie mi przykro, że Mąż ma sie gorzej, cięśkie, ogromnie ciężkie chwile...nie powinnaś być Sama, to za dużo na barki jednej osoby, nawet tak dzielnej jak Ty:(
Koszmar jakiś, że pomoc paliatywna nie pomoże konkretnie... człowiek odchodzi, nie powinien cierpieć, powiniec odejść godnie, bez bólu...

Aniu, ściskam...dużo, dużo siły Kochana
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-07, 22:38   Temat: Prosze o pomoc
Aniu,

przytulam do serca...

jakże okrutna jest ta choroba, że chce Was rozdzielić:(
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-07, 14:03   Temat: Prosze o pomoc
Aniu
Też o was myślę...
Przesyłam ogrom wirtualnego wsparcia dla Ciebie...
ściskam mocno :/pociesza:/
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-06, 07:57   Temat: Prosze o pomoc
Aniu
:heart:
Wspaniała jesteś:)

Niedobrze, że nie ma nikogo w poblizu, ale tak bywa. Martwię się tylko o Ciebie, bo przecież masz jeszcze córeczkę. Odpocznij choć troszkę (wiem, że łatwo powiedzieć...) jak bedziesz mogła...
Dużo siły Kochana...
i kwiatuszek ode mnie :flower: za dzielność
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-05, 22:12   Temat: Prosze o pomoc
Aniu Kochana

Nikt nie wie ile czasu Męzowi zostało..Niestety, to okrutne, ale On odchodzi... jest cięzko, a może Ci być o wiele ciężej. Dobrze, żebyś miała w odwodzie jeszcze jakąś dobrą duszyczkę, która by Ci pomogła, wsparła, posiedziała przy Mężu, żebys mogła troszkę chociaż odpocząć...
Wiem, że jesteś niezwykle silna i dzielna, ale ta choroba jest tak paskudna, że sama - mimo ogromnej waleczności - możesz nie podołać, bo trudno np. nie spac przez kilka dni z rzędu...
Życzę jeszcze wielu chwil z Mężem, wiele spokoju...
Najważniejsze, by Mąz nei cierpiał, bo ogładanie cierpienie Bliskiej, Ukochanej Osoby jest ponad siły... ściskam Cię bardzo, bardzo mocno, wirtualnie przytulam i przesyłam moc dobrej energii...
I... bo nie wiadomo... powiedz Aniu Męzowi jak bardzo Go kochasz i jak wiele radości wniósl w Twoje życie...Bądź przy Nim... niech czuje Twoją obecność...

Spokoju, bez cierpienia...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 21:42   Temat: Prosze o pomoc
Koszmarne, że Ania jest sama z Mężem:( Że nikogo z nimi nie ma, że opieka paliatywna keipsko reaguje:( Przecież własnie po to są...

Niestety, ludzie odchodza też w nocy, w weekendy i w święta, przecież powinni mieć jakiś dyżur!!
Aneczko, może dzwon na pogotowie, może oni Wam jakos pomogą, przecież ktoś musi zareagować i pomóc!!!

ściskam mocno...
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 13:53   Temat: Prosze o pomoc
Anka
A nikt z rodziny, Bliskich nie może do Was zaglądnąć?
niestety, To może być blisko...
Najważniejsze by Mąz sie uspokoił, spał - najlepiej w tej sytuacji i nie cierpiał...
relanium powinno troszkę pomóc, ale niekoniecznie. Więc gdyby sie coś działo, wzywaj pogotowie, kogokolwiek. Lekarz z paliatywnej ma przyjśc jutyro, a jak dzisiaj coś złego się bedzie działo, to kto pomoże???!

Mąż nadal taki pobudzony i oszołomiony, czy śpi?

ściskam i oby jak najwięcej jeszcze wspólnych chwil...
Boję sie jednak, że Mąz odchodzi...:(
przytulam do serca
Katarzynka36

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-09-04, 13:05   Temat: Prosze o pomoc
jeśli Mąż ma przerzuty do móżgu, to niestety moga być takie objawy - totalna agresja, skołowanie, oszołomienie, paraliże, straszne pobudzenie na zmiane z sennością...

Ja też - podobnie jak Asere - też bym wzywała pomoc. MOże pomoga Mężowi, alboi chociaż powiedzą co masz/możesz zrobić...
Boję się jednak, że taki stan splątania i pobudzenia to znak, że...TO już blisko:(:(
Obym sie myliła...

ściskam Kochana, dużo siły...

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron