Autor |
Wiadomość |
Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Katarzynka36
Odpowiedzi: 430
Wyświetleń: 113437
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-28, 15:32 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniko
A oprócz tego, że cech sarkoidozy nie znaleziono cokolwiek jeszcze innego napisano?
Coś znaleziono?
ściskam mocno:) |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-19, 13:21 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniko30
Doskonale rozumiem. Mój narzeczony jest do wielu miesięcy diagnozowany na ... no własnie na obrzęki wokół kostek. I serce przebadane i nerki też ok, a obrzęk jest okropny:( no i coraz wiekszy. Za 2 tyg. idzie na dokladne przebadanie do szpitala. Pojawiła się diagnoza, że to może być tzw. obrzek limfatyczny. Zobaczymy. No i też wszyscy mu mówią - za młody, zeby chorować...
Co do samych obrzęków - masz za dużo płytek, możesz mieć tendencje do stanów zapalnych żył...
A byłaś badana może na toczeń? Bo moja znajoma miała też mocno opuchnięte nogi, jakieś czerwone plamy, wypryski na nogach i na klatce piersiowej, zmiany w płucach - koniec końów zdiagnozwano toczeń u niej.
A masz jakis kaszel, duszności?
ściskam:) |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-19, 12:42 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniko
Badanie krwi napewno wskazuje na jakiś stan zapalny, albo infekcję, bo OB mocno podwyższone, CRP też i krwinki białe (leukocyty). Za wysokie są też płytki krwi, które znaje się, że też rosną podczas stanu zapalnego. A nie miałaś ostatnio jakieś silnej infekcji i nie została doleczona? Ja jestem laikiem, więc nie chce Cię prowadzać w błąd, moderatorzy napewno wszytsko objaśnią.
ściskam Cię mocno |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-19, 10:58 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Witaj Moniko30
A co lekarze napisali na wypisie ze szpitala?
I jakie miałaś te wyniki badań krwi, że dr powiedział, że coś Ci jest?
Co odbiegało od normy?
Ściskam mocno i przytulam i wierzę, że to nie może być nic groźnego... pamiętam przecież nie tak dawno jak czytałam Twój wątek (Taty)... Wyobrażam sobie jaki stres przeżywasz:(
przytulam do serca |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-10-02, 21:14 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniko...
54 lata... za wcześnie by umierać... bardzo mi przykro, że Was to dotknęło...
Wierzę, że Wasz ukochany Tatko patrzy na Was z góry. I jest szczęsliwy, bo nic Go nie boli.
Jest z Was zapewne bardzo dumny.
Czas upływa a tęsknota coraz większa...
dużo siły, trzyzmaj się cieplutko i uważaj na Mamę |
Katarzynka36
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-07-12, 20:32 Temat: rak płuca - przerzut do mózgu |
Moniko 30!
Straszne to wszystko o czym piszesz:(:(:(
Co za koszmarny zbieg okoliczności:( ta sama choroba, taki sam praktycznie przebieg... pokazuje to, że mamy do czynienia z epidemią guzów płuca niestety:(:(:(
Bardzo mi przykro, że drugi raz musiałam przez to przechodzić, że odżyły wspomnienia:(:(:
ta choroba jest chyba nie do pokonania:(:(:(
Przesyłam promyczek wsparcia... |
|