1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm |
Lideczka
Odpowiedzi: 332
Wyświetleń: 127333
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-05-24, 15:29 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm |
Zalamana jestem i sciskam wirtualnie. Sily |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-09, 14:30 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm |
DSS masz 100% racji Ja bardzo cenie polskich lekarzy Teraz mieszkam w UK ale lece jutro do Polski na konkretne badania bo im tutaj nie ufam po tym jak ze mna postepuja. Mam nadzieje ze siostra zalamanej przeczyta Twoje jakze celne argumenty i wezmie je sobie do serca Jej Rodzina i my tutaj mamy nadzieje ze podejmie leczenie ale to Jej decyzja. Karygodne jest trzymanie jej az taj dlugo w niepewnosci. Przeciez jak tylko pojawily sie przezuty miala chec podjac kazde leczenie a oni wprowdzili ja w totalne zalamanie i kobieta ma juz dosc. Ja trzymam za nia kciuki a Tobie DSS bardzo dziekuje za takie przedstawienie sprawy. Pozdrawiam wszystkich |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-04-08, 21:02 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm |
Zalamana555 bardzo Cie wspieram. Mam nadzieje ze jakos wszystko sie ulozy. Czasami ciezko zapanowac na emocjami zwlaszcza jak sie w takiej sytuacji jak Wasza Rodzina. Ja rowniez sledze Twoj watek i trzymam kciuki |
Lideczka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-02-14, 21:51 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark IV, Breslow 1,95 mm |
Załamana co u siostry? Przeczytałam Twój wątek i trzymam kciuki. Pozdrawiam Was obie |
|
|