1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Luika
Odpowiedzi: 164
Wyświetleń: 66916
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2013-02-27, 16:56 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
No Kazik Cieszę się,że dalej "masz coś do zrobienia" ))))
ZDROWIA!!!!! ;* |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-08-23, 21:16 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Kazik a ja widzę w Tobie ogromną zmianę Ze zdołowanego, śmiertelnie chorego człowieka zamieniłes się w człowieka, "który ma tu coś do zrobienia" ))) Mnie się bardzo podoba ta przemiana ;*b
I kazdy z nas rozumie każde Twoje Uffffff, bo mamy tak samo
WIEDZIAŁAM, że tak będzie |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-08-23, 19:43 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Kazik, tak się cieszę,że u Ciebie ok ))
przepraszam,że sobie wrzasnę... WIEDZIAŁAM ))
:*** |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-31, 10:42 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Kazik, to jak tylko możesz i chcesz, to wracaj do pracy!
I proszę o specjalny uśmiech dla mnie )))
:***
ps. i cały czas trzymam kciuki za kontole |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-25, 12:03 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
;**
Badź cierpliwy |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-15, 18:20 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
kazik124x napisał/a: | dzięki luika ty najbardziej mnie wspierasz ale nie oszukujmy sie ja wiem co mnie czeka już sie z tym pogodziłem czy rok w tą stronę czy rok w tamtą stronę coś zmieni? taki los mi był pisany i już. Mam nadzieje ze Bóg mi wybaczy wszystko co było złego z mojej strony a jeżeli nic tam nie ma to szkoda że tak krótko żyłem. |
Kazik... nie oszukujmy się... NIKT nie wie jaki los nam pisany. Przejrzyj mój wątek albo wejdź na blog zobaczysz ile razy ganiała mnie kostucha.
Czerniak to Pikuś ( i nawet nie Pan Pikuś) np przy tętniaku, który zabił mnie trzy razy a jednak..... nie było mi pisane.
Czerniak to NIC przy wypadku samochodowym, po którym nie było co zbierać z obu aut. Nie było mi pisane.
A Ojciec mojego ukochanego.... zdrowy, silny, w sile wieku- potrącił go samochód... NA PASACH (!) umarł nieodzyskując świadomości - było mu pisane.
Nie oszukujmy się..... nie wiemy co nas czeka ale WYGRYWA TEN CO WALCZY!!!! A rak karmi się naszym strachem....
Proszę, zrób to dla mnie. UŚMIECHNIJ SIĘ Spróbuj to zrobić DLA SIEBIE... i Twojej rodziny. Spróbuj zmienić choć na chwilę swoje nastawienie i sam sprawdź czy zadziała.
Spróbuj
;* |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-05-14, 09:14 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Kazik, bądź dobrej myśli.
Spróbuj trochę zmienić swoje nastawienie.( I tak widzę dużą poprawę )
Jestesmy tu by Cię wspierać.
Mocno trzymam kciuki za badania kontrolne.
I spróbuj choć raz się zaprzeć i powarzać sobie,że JEST DOBRZE!!!
Twoje nastawienie i Twoja walka jest BARDZO ważna! |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-27, 20:23 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Wiedziałam,że będzie dobrze ))) Węzły czyste a to jest baaaardzo ważne.
Teraz tylko trochę usmiechu, odprężenia dla Ciebie i Twojej rodziny. Oni bali się pewnie bardziej niż Ty.
Warto pozyć pełnią zycia i popatrzyć jaki ten swiat wokół jest piękny ))))
ps. i trzymam kciuki za następne badania kontrolne
;* |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-13, 19:42 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
kazik124x napisał/a: | Luika - nie jestem aż tak wymagający nie musi być dobrze oby nie było gorzej pozdrawiam. |
Kazik- MUSI!!!!!!! I bądź wymagający
;* |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-13, 19:07 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Widzisz Kazik Musi być dobrze.
Mocno trzymam kciuki !!!!!! I uśmiechu więcej na twarzy.
ps. moja noga do dziś nie do końca sprawna, bo mięsień był odcięty i teraz kolano drentwe ale JEST DOBRZE i to najważniejsze. |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-03-25, 11:57 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
kazik124x napisał/a: | Nie mam dobrych wieści, węzeł wartownik z przerzutami czerniaka. . |
Kazik, to jeszcze nie koniec swiata.
W moim wartowniku też był czerniak a po wycięciu reszty węzłów okazało się,że one były czyste. Co do gojenia się pach się nie wypowiem, bo mnie wycinano węzły w pachwinie. U mnie wszystko pięknie się zagoiło i powikłań zadnych nie stwierdzono Ale ja podobno z pod szczęsliwej Gwiazdy jestem i mocno wierzę w to,że JEST DOBRZE!!!!
Czy mógłbyś wstawić/przytoczyć pełny hist-pat? Są tu Mądre Głowy, które potafią przetłumaczyć z Polskiego na nasze
Kazik i proszę trochę więcej pozytywnej energii i optymizmu!!! I chłopie... głowa do góry!
Jeśmy tu, by być z Tobą |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-03-21, 12:23 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Co do leków na stres nie pomogę, nie jestem lekarzem.
Kazik, postaraj się trochę uspokoić, wyskocz w miejsce, które lubisz- morze, jezioro,góry, las..... Przyroda uspokaja, odstresowuje. Przytul psa, pogłaszcz kota, popatrz w słońce, powachaj wiosnę. Wycisz się.... życie jest piękne )) Choc czasem krótkie - i to nie z powodu choroby. Ciesz się tym co masz i przestań się dreczyć....
Twój strach jest gorszy niż Twoj rak.
Trzymam Cię za rękę i mówię,ze JEST DOBRZE |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-03-17, 07:38 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
Rozumiem Twój strach.... ale musisz być silny. A uśmiech jeszcze nikomu nie zaszkodził. Pozytywne myslenie też. A trzy miesiace umartwiania się mogą przynieść TYLKO szkodę.
Spróbuj czasem się usmiechnąć, ponasmiewać się ze skorupiaka, pomóc innym, którzy są w gorszej sytuacji..... Pomóż sobie i nam tak zwyczajnie mieć nadzieję,że to nie jest wyrok.
Ściskam i jestem |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-03-16, 18:13 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 9,8 mm |
No nie! Uśmiech, dobre samopoczucie i dobre nastawienie to początek zdrowia!
Zwłaszcza przy czerniaku, bo ten cholernik lubi czasem sam z siebie zaniknąć
Też mam czerniaka. III- 9mm i jestem,żyję,dobrze się czuję. A zabić mnie chiał tętniak. Widzisz, co ma być to będzie
Trzymajcie się mocno i pamiętaj,że nie jesteście sami |
|
|