1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Melanoma in situ |
Luika
Odpowiedzi: 65
Wyświetleń: 28372
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-28, 13:48 Temat: Melanoma in situ |
I może posdrów KONIECZNIE!!!
ja ryba jestem, to kocham wszystko co mokre ) ( No czasem deszcz mnie wkurza )
;*** |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-28, 13:36 Temat: Melanoma in situ |
Bellaluna, siła jest w nas. Nawet nie wiemy jaka. Może własnie przez "panike" innych?
Nie martw się tym osłabieniem, nasze organizmy nie sa ze stali Dawałaś z siebie wszystko aby się nie poddawać to teraz musisz trochę wypocząć ;***
Ja już Marjannce pisałam,ze kobieta jest właśnie po to by czasem leżeć i pachnieć )))
Daj sobie chwilę wytchnienia, wsłuchaj się w swój organizm i .... odpocznij.
I zazdroszczę Ci ciepełka i słoneczka pozdrów je ode mnie ;**** |
Luika
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-03-27, 22:44 Temat: Melanoma in situ |
Bellaluna, jestem z Ciebie dumna! Pozytywne myślenie najważniejsze i widzisz udało się ;**
Co do opalania...... kochani, w tamtym roku latem strasznie chowałam się przed słoncem nie tylko z powodu czerniaka ale też przez ten mój nowy móżg (;))) ) i smarowałam się filtrem 50 z dodatkiem aktywatora opalania i....... po powrocie z wypadu na jachcik (cały czes w kabinie i z dala od słonca) wróciłam jako najbardziej opalona ))))
Ale mnie zawsze słońce super brało ..... dziś ne wiem czy to dobrze
ps. i juz tak strasznie czekam na lato....... jak czekam .... )) |
|
|