1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 10
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Czy to rak płuc?
MaFi

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 136132

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-06-14, 20:49   Temat: Czy to rak płuc?
Ja też się dołączam....gratuluję hartu ducha!Tak trzymaj!!
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-06-07, 08:44   Temat: Czy to rak płuc?
Ja też zawsze :okok" . Oczywiście czekam na wynik!
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-04-07, 09:52   Temat: Czy to rak płuc?
cieszę się że u Was ok.
Ja też trzymam kciuki za Babcię! :)
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-22, 20:22   Temat: Czy to rak płuc?
Masz rację to trochę dziwne! Przecież w tej chorobie liczy się czas!

Pozdrawiam
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-17, 09:41   Temat: Czy to rak płuc?
Cytat:
Mimo wszystko jak coś się stanie, to i tak będę miała kretyńskie wyrzuty sumienia.

Nie możesz tak myśleć!! Nie do końca mamy wpływ na innych ludzi i nawet kiedy wiemy że to jest dla nich nie dobre to musimy się z tym pogodzić i pozwolić im zadecydować o swoim życiu. Rozrywa to nam serce ale dla nich to oznacza wolność.

Sciskam serdecznie |uscisk|
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-09, 10:21   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism napisał/a:
ja może nie mam problemów z wysuwaniem się przed szereg, tyle że tutaj może to mieć różne konsekwencje - skąd mam wiedzieć, czy potem nie będzie gadania, że skoro wiem lepiej, to może sama zacznę babcię leczyć i wszystko załatwiać? Lekarze bardzo nie lubią krytyki nawet uzasadnionej bądź upartego wypytywania i żądania wyjaśnień [nie mówię, że wszyscy lekarze, my niestety na takich trafiamy]. Dlatego wiem co powinnam zrobić i się jednocześnie boję, żeby nie zamknąć tym drogi do dalszego leczenia czy diagnostyki :/

To samo mnie powstrzymuje przed radykalnymi krokami.
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-03-09, 09:37   Temat: Czy to rak płuc?
absenteeism napisał/a:
czemu lekarka nie chce przerywać i dać kolejną? :|

To ona powinna Cię poinformować że wyniki są złe i przerywają chemię-chyba po to się uczyła!Czy oni myslą o nas w kategorii CZŁOWIEK czy sztuka mięsa jak u rzeźnika?Normalnie nie mogę!

Pozdrawiam
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-01-07, 22:45   Temat: Czy to rak płuc?
To nie pomiętnik! Czytamy ale nie znam się na tym więc się nie wypowiadałam. Trzymam kciuki i pozdrawiam ciepło
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-12-08, 21:09   Temat: Czy to rak płuc?
Trzymam kciuki razem z dziewczynami!

Pozdrawiam
MaFi

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-11, 20:34   Temat: Czy to rak płuc?
Cieszymy się razem z Tobą :)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron