1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 11
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Madzia70

Odpowiedzi: 262
Wyświetleń: 102625

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-14, 10:06   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Ja też dziękuję Wam wszystkim :)

1. DSS z przybytkiem, która przespała własny wykład + Basi (mamie DSS), która ma wykłady DSS w... mailu ;)
2. krystynie48 z Kujaw, która pozbyła się oporów i waporów ;)
3. obertasowi, który na następny raz na pewno wydrukuje, bo teraz nie zdążył ;)
4. MiśkowiW, z którym mam po co wrócić do zamku w Starej Lubowni, i który przeżyje jakoś bez parasola ;)
5. zoi + Agapi (małej suczce), które dogadały się w sprawie zwiedzania zamku ;)
6. Ani Konopce - jej mamie i tacie Mariusza, którzy są z nami i inaczej sobie nie wyobrażam ;)
7. gabi30, która jednak miała przesrane i bardzo się z tego cieszyła ;)
8. majkelkowi bez Małżonki (niestety), który w czasie niedzielnego powrotu z kościoła (kwadrans) napisał za mnie pół doktoratu ;)
9. Edvige, której uśmiech nieschodzący z pyszczka zagwarantował pogodę jak żyletę ;)
10. Małgosi81 przylecianej z mamą, której ciepło i serdeczność przywraca mi wiarę ludzi ;)
11. manii z synkiem (Fabiankiem) + rodzicom, którzy tworzyli zgraną pakę, co daje mi nadzieję na przyszłość ;)
12. ewce1, "Staremu Zlotowiczowi" z mężem , dwójką dzieci i mamuśką Mirką :-) - za wierność tradycji zlotu i nie tylko ;)
13. Basi2000 z przyjaciółką lekarką, które cierpiały w niedzielę na ból głowy, ale mimo to zeszły na dół, żeby się pożegnać ;)
14. kmisowi757 - Wielokrotnemu Zlotowiczowi, za film, który niewątpliwie powstanie ;)
15. Johance z Bratem, która musi być na następnym zlocie, ponieważ olała mnie przy pożegnaniu i musi to nadrobić ;)
16. aso :) , której cicha obecność na zlocie i na Forum nie pozostaje niezauważona ;)
17. missy, która się zastanawia ;)
18. Agnieszce89, z Mężem - za udostępnienie mi własnego łóżka i opiekę nad Gabi ;)
19. łezce, która wbrew nickowi stymulowała uśmiech na wszystkich gębach ;)
20. JoannieO - a dokładniej - ekhm, JejMamie!, która powoli staje się jedną z ikon zlotu - tak trzymać ;)
21. KlaWik - witamy Mazowsze, która ma do mnie 15 km, ale woli jechać do Żegiestowa, żeby się spotkać - i jakoś jej się nie dziwię ;)
22. Karinie Święch, która przez 3 dni sprowadzała życie z wysokiego C do normalnego (czytaj: wariackiego) poziomu ;)
23. Treborowi, jego Żonie i trzem M. - za gadkę w ruinach zamku i wychowywanie przyszłego lekarza (a może trzech) ;)
24. The last, but not least - Gaździe i Gaździnie - Sami Wiedzą Za Co ;)

:flower:

Edytowałam i dopisałam, kogo trzeba. Przepraszam. Tak to jest, jak człowiek trzyma się ściśle rozpisek i algorytmów ;) - warto czasami uaktywnić myślenie... ;)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-12, 00:55   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Karina Święch napisał/a:
Co wy tam w tym Żegiestowie robicie

:hehe: :trala: :bravo" :rott: :in_love: ::dance:: :!1!: [muza] |przytula| [zacieszacz]
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-10, 20:49   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Gazda napisał/a:
Rydz (cholera, serce boli)

Lepszy Rydz niż nic... 8-)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-09-10, 06:06   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Czekam sobie na Gabi, którą mój Mąż wiezie z dworca ;)
Wyruszamy jutro rano :)

Gabi przyjechała, jest zmęczona i ma w dupie pisanie na Forum :) Kazała mi napisać w jej imieniu, że pozdrawia wszystkich :)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-23, 09:40   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
To my do Krysi - tam nas jeszcze nie było 8-) mam nadzieję, że Kasia i Grześ nie uciekną na nasz widok ;)
M70 + pięciu mężów (dziecko ma kontrimprezę niestety).
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-08-18, 07:28   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Dziecko mi się wyłamało, więc biorę tylko pięciu mężów i Gabi ;)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-24, 17:42   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
łezko,
Nie wiem, do której Madzi chcesz się przytulić, do mnie, czy do DSS, ale w każdym razie wszystkie cztery ramiona otwarte ;)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-22, 20:01   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Małgosia81 napisał/a:
dalej już ktosik chyba zabierze prawda?!

To zależy, czy przyjedziecie o trzeźwej porze... ;)

No dobra, dobra, żartowałam. Wyjątkowo nie upiję się w trupa i mogę Was przywieźć, jeśli już będę 8-)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-16, 16:25   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Eee... DeeSeSiu, nie mówiłaś, że ma być krótko :| Ja studentów 3 godziny trzymam :mrgreen:
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-07-01, 12:18   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Z racji wieku dopuszczalne są wapory, ale opory?! ;)
W leczeniu oporów najlepsze są teksty Gazdy, przyjedź koniecznie, wyjedziesz kompletnie bez oporów! 8-)
Madzia70

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2015-06-30, 22:04   Temat: IX Zlot Forumowiczów - Żegiestów, za oknem Słowacja...
Oczywiście, że aktualna ;)
Ja nie mogę w 3-ci weekend września, jeśli Drodzy Państwo zechcieliby wziąć to pod uwagę :)

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron