1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuc - pytanie o prywatna wizytę. |
Mag456
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 16573
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2011-09-10, 17:24 Temat: Rak płuc - pytanie o prywatna wizytę. |
Dziękuję za podpowiedź asereT. Chodzi mi dokładnie o dra Dariusza Kowalskiego, jest to lekarz onkolog, który przyjmuje w Centrum Onkologii na Ursynowie w Warszawie, a zajmuje się właśnie nowotworami płuc. Chora jest z okolic Warszawy... Niestety nie posiadam żadnych jej wyników badań. Na temat tegoż lekarza również nie posiadam żadnych dodatkowych informacji.
Czy może ktoś słyszał o takowym lekarzu i wie gdzie jeszcze może przyjmować pacjentów? Proszę o odpowiedź. |
Temat: Rak płuc - pytanie o prywatna wizytę. |
Mag456
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 16573
|
Dział: Centra Onkologii, szpitale, leczenie Wysłany: 2011-09-10, 13:11 Temat: Rak płuc - pytanie o prywatna wizytę. |
Witam. Zwracam się do Was z pytaniem, a zarazem z prośbą! Moja siostra ma nowotwór płuc, w Centrum Onkologii są straszne kolejki i trzeba bardzo długo czekać na wizytę do lekarza, jednak człowiek z nowotworem nie może czekać... CZY MOŻE WIECIE CZY I GDZIE PRZYJMUJE PRYWATNIE DR DARIUSZ KOWALSKI??
Bardzo proszę o odpowiedź, z góry dzięki!!
[ Komentarz dodany przez Moderatora: Finlandia: 2011-09-10, 15:41 ]
Wydzieliłam do osobnego tematu. |
|
|