Autor |
Wiadomość |
Temat: POGADUCHA |
Mrakad
Odpowiedzi: 1477
Wyświetleń: 247945
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-08-24, 11:01 Temat: POGADUCHA |
I o kasę mamusi!
Pozdrawiam,
Mrakad |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-07-15, 08:55 Temat: POGADUCHA |
absenteeism napisał/a: | Jeżeli to faktycznie byłaby depresja, to żadne bezreceptowe preparaty nie pomogą - do lekarza i po receptę na normalne leki i bynajmniej nie są to żadne straszne psychotropy, nowoczesne leki nie powodują masy skutków ubocznych, a naprawdę pomagają. Depresja to w końcu choroba. |
Lekarzem powinien być psychiatra z poradni zdrowia psychicznego. Psycholodzy nie mogą wystawiać recept, ale za to mogą prowadzić terapie i często są skuteczni.
Co do skutków ubocznych, to mogą wystapić w początkowym okresie, ale lekarz o tym uprzedzi. Po dopasowaniu dawki już nic złego się nie dzieje.
Dla mnie jedynym problemem jest, że co prawda zostały wytłumione złe emocje ale również w znacznym stopniu te dobre. Jak zwykle coś za coś.
Pozdrawiam,
Mrakad |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-07-07, 10:25 Temat: POGADUCHA |
jusia napisał/a: | Mam nadzieję,że pogoda dopisze i że żadne wredne pająki nie będą chciały mnie w namiocie odwiedzać-bryyy!! |
Ty nie myśl o pająkach (skąd inąd miłe stworzonka!), zaopatrz się w litry OFF-a bo komarzyce was zeżrą w całości!!
Pozdrawiam,
Mrakad |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-06-04, 23:39 Temat: POGADUCHA |
edi napisał/a: | U nas zerwało most kolejowy pod miastem Masakra. Co to bedzie dalej ? | Remont i odbudowa jak tylko zejdzie woda.
Pozdrawiam,
Mrakad |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-05-28, 09:45 Temat: POGADUCHA |
Aniaha napisał/a: | Mrakad, no co Ty???
Mi lekarz powiedzial, ze niepotrzebnie sie ehem, ogolilam, bo i tak wypadnie. |
Nas golą, żeby były dobrze widoczne kropki i łatwiej było ustwiać celownik akceleratora!
Wyobraź sobie, że na skutek zarostu wypatrzyliby jakiś przypadkowy pieprzyk i tam
skierowali wiązkę!
Cytat: | a jak to z innymi czesciami ciala? |
Nie zauważyłem u siebie żadnych zmian. |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-05-27, 18:28 Temat: POGADUCHA |
Aniaha napisał/a: | a po jakim czasie Ci, ehem, wloski odrosly? (jesli wypadly) |
Włoski nie wypadają!. Pacjent jest nakłaniany do samodzielnego ogolenia swojego łona.
Dla mnie to był problem bo noszę brodę od ponad trzydziestu lat i nie potrafię posługiwać
się maszynkami do golenia. Poważnie myślałem o fryzjerze gdzieś na zapleczu.
Ostatecznie poradziłem sobie sam. Dla zainteresowanych polecam wstępne użycie
nożyczek!
Odrastają w miarę szybko. Już pod koniec naświetlań miałem wątpliwości, czy nie należy
powtórzyć golenia. |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2010-05-26, 21:34 Temat: POGADUCHA |
Jak większość naświetlanych prostatowców mam dwie kropki na biodrach i trzy na łonie, obecnie ukryte w gęstwinie. |
Mrakad
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2009-10-17, 19:52 Temat: POGADUCHA |
Szczęśliwe Panie! Moja żona z definicji nie chciała samochodu używanego. Ale życie okazało się życiem. Pierwszy własny samochód to był Oldsmobil Cutlas Suprime z 1972 roku. Rozmiar zbliżony do połowy autobusu, ale to normalne dla polaków w USA. Potem, już w Polsce dwa maluchy, dwa polonezy.
Jeden maluch skasowany przeze mnie. Drugi ukradziony.jeden polonez dożył swoich lat, drugiego skasowałem. Teraz mamy Kia Rio i przechodzoną Toyotę Corolla (13 lat). Miała być prezentem od córki dla syna za dostanie się na studia dzienne, ale nie zdał egzaminu na prawo jazdy (trzy razy!) Ja z niego korzystam i o dziwo jest żwawszy od Kii. 200 cm więcej pojemności robi swoje.
Pozdrawiam,
Mrakad |
|