1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
Nadzieja
Odpowiedzi: 79
Wyświetleń: 78754
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-06-04, 23:14 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
gosia33, zaglądasz czasami? Mam nadzieję ze u Was w miarę przynajmniej dobrze |
Nadzieja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-10, 13:05 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
jesteśmy Gosiu |
Nadzieja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-05, 22:34 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
gosia33 napisał/a: | Bratowa wczoraj była bardzo słabiutka, pojawiły się duszności, problemy z połykaniem, po raz pierwszy podano jej morfinę, po raz pierwszy i ostatni...
Moja kochana bratowa zmarła dziś o 8.20.
Spóżniłam się 5 min, 5min!!!! nie wybaczę sobie tego nigdy...
Zasnęła spokojnie..
Proszę o modlitwę w Jej intencji.. |
Gosiu- może właśnie o to jej chodziło... Możliwe ze wlaśnie nie chciał zebyś męczyłą się widokiem jej gasnącego życia... Chciała Ci tego oszczędzić...
Gosiu...
Ja poprostu jestem, jestem tu z Tobą |
Nadzieja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-05-01, 19:13 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
gosia33, oj :( opieka hospicyjna to naprawdę cudowna pomoc. Siły dużo Wam życzę :* |
Nadzieja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-27, 13:35 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
gosia33, co u Was? |
Nadzieja
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-04-06, 23:04 Temat: Rak jajnika zaawansowany, wodobrzusze |
gosiu- a jak ze stolcem?
Pamiętam jak rok temu moja mamacia tak wymiotowała, nie było jednak wodobrzusza. wyniki krytycznei juz usłyszałam kilkakrotnie od lekarzy ze to już koniec, mama umiera. Upierałam się na lewatywy i kroplówki nawadniające- macia dostała prawie rok życia w dobrym, wręcz rewelacyjnym stanie dzięki temu działaniu (za podpowiedzią DSS)
dużo tez działałam intuicyjnie.
Będąc zapisanym do hospicjum (organizujcie już skierowanie od choćby internisty- ja tak zrobiłam do własnie opieki hospicyjnej. Moja mama podlega pod hospicjum z Bytomia. Cudowna pani doktor i pani pielęgniarka. Motywujcie bratową tym ze choćby badanie krwi- nie musi się męczyć z dojazdami, pielegniarka pobierze w domu- odciąganie wody również może być w domu, badanie, podawanie leków, ulga jakich mało bez męczarni, czekania w kolejkach w szpitalach- przychodzniach. Mnóstwo pozytywów opieki hospicyjnej domowej.
Pozdrawiam Cię cieplutko
Ania |
|
|