Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
Nika2
Odpowiedzi: 23
Wyświetleń: 11116
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-29, 11:17 Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
ewa9898,
Tylko że wy musicie udać się do onkologa -ginekologa ?
Wizyta była na jekiejś onkologi czy tylko u ginekologa w zwykłej poradni ?
Do onkologa nie trzeba mieć skierowania. |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-29, 10:53 Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
ewa9898,
To była wizyta u onkologa-ginekologa?
[ Dodano: 2011-11-29, 10:54 ]
moim skromnym zdanie powinny być przeprowadzone dalsze badania takie chociażby jak TK.
Zasięgnij porady jeszcze jednego lekarza.
[ Dodano: 2011-11-29, 10:56 ]
szczeże mówiąc ,nie wiem jakie mama miała już zrobione wyniki? oprócz wyskrobków z macicy. |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-07, 18:54 Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
ewa9898,
ewa9898 napisał/a: | Czy ktoś wie dlaczego??? Co to może być??? |
Niestey nie mogę ci pomóc ,musisz czekać do jutra na wizytę . |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-07, 13:58 Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
ewa9898,
Niestety ale nie wiem jak długo się czeka ,sprawa jest poważna mama ma niestety Raka ,ale bez dalszej diagnozy to co pisał Richelieu nie ma co wyrokować
Ewa narazie się nie nakręcaj tylko czekamy na wizytę u onkologa,trzymamy mocno kciuki ,mam nadzieję że niedługo zozstanie wdrozone leczenie
Pozdrawiam |
Nika2
|
Dział: Nowotwory piersi i ginekologiczne Wysłany: 2011-11-07, 13:28 Temat: Rak trzonu macicy z przerzutami |
ewa9898,
Witam Cię na forum.
Bardzo przykro mi że dopała Cię taka sprawa
Mama musi teraz przejść odpowiednie badania co do dalszego leczenia nie wiem czy jest zakwalifikowana na operację? Jesteś na dobrym forum napewno dostaniesz wsparcie.
Richelieu napisał/a: | Niestety poza tym, że jest to rak niewiele więcej da się powiedzieć,
ponieważ nie znamy innych bardzo istotnych informacji:
- stadium zaawansowania,
- stopnia złośliwości. |
Nasz specjalista Richelieu , napewno da Tobie wyczerpujące odpowiedzi.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Mamę |
|