1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Nika2
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-07-07, 10:10 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83, kretka83 napisał/a: | Nie wierzę w wyzdrowienie, bo takie rzeczy się po prostu nie zdarzają. |
Zdarzają Zdarzają trzeba w to wierzyć
Super zę tata tak się trzyma .
Pamiętaj każdy ma w gwiazdkach zapisane kiedy ma odejść więc chyba na Tatę nie nadszedł jeszcze ten czas Oby miał go jak najdłużej.
Ciesz się każdą chwilą z Tatą ,jest to niezastapione. Wiesz ja też tak jak Ty uważam Mojego Tatę za wzór, zresztą też choruje na raka. Jak ja zachorowałam 8 lat temu to mój Tata miała akurat nawrót po 5 latach i mineło juz 13 lat i z Tatuśkiem jest super ,niestety ze mną nie, mam przerzuty Ale Tata jast dla mnie wzorem więc wierzę że też pokonam paskudę
Pozdrawiam Cię oraz Tatuśka |
Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
Nika2
Odpowiedzi: 487
Wyświetleń: 112378
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2011-06-17, 08:05 Temat: Mój Tato walczy z przerzutami - czy tu znajdę wsparcie? |
kretka83,
Witam
Widać że jesteś dumna z Taty i tak trzymać . Tata ma wielką wolę życia i to jest najważniejsze. Cuda się zdarzają. Życzę tacie powrotu do spokojności
Ja juz walczę 8 lat ,w tym roku zaczełam walkę z przerzutami i wiem że mi się uda.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Tatę |
|
|