1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Clark II przenoszony |
OptymistycznaLenka88
Odpowiedzi: 28
Wyświetleń: 17272
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-03-28, 11:39 Temat: Clark II przenoszony |
Pisząc, że ci się należy, mam na myśli to, że standardem jest, że masz mieć na początku kontrole co 3 miesiące, później już mogą być rzadziej.
Albo wyraźnie poproś lekarza, że ma ci dać skierowanie na konkretne badania albo może faktycznie zapisz się do kogoś innego. Jeśli chcesz to odezwij się do mnie poprzez prywatną wiadomość. Ja leczę się w Łodzi dosyć długo i mogę powiedzieć którzy są godni polecenia bo ich znam i nigdy nie odmówili rozmowy i pomocy.
Życzę ci żeby faktycznie dla ciebie był to już koniec choroby, ale kontrole musisz mieć przez najbliższy czas. |
OptymistycznaLenka88
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-03-27, 23:38 Temat: Clark II przenoszony |
Może nie powinnam o to pytać, ale też jestem z Łodzi i zastanawiam się u kogo się leczysz.
Może już faktycznie nigdy więcej nie usłyszysz o chorobie, ale kontrole są konieczne. Z czasem trochę rzadziej, ale na początku co trzy miesiące z tego co pamiętam, co pół roku chyba USG i RTG płuc.
Chirurdzy są bardzo zabiegani. Po prostu wyciągnij kartę i się prypomnij. Jeśli tych badań jeszcze nie miałaś to się o ne upomnij. Nie musisz iść prywatnie, to ci się należy.
Obowiązkowo musisz też badać samą siebie. Sprawdzać czy nic się nie zmienia i nie pojawia. |
OptymistycznaLenka88
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2015-03-15, 13:15 Temat: Clark II przenoszony |
Daj znać jak się czujesz po zdjęciu szwów. Przy pachwinie będziesz trochę odczuwała dyskomfort, jakby to nie do końca była twoja noga, ale wszystko wróci do normy. Głowa do góry |
|
|